logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Проєкт ДААД в рамках Еразмус+ стартував у Вінницькому національному аграрному університеті

Вінницький національний аграрний університет виступив організатором воркшопу DAAD ERASMUS+ «Підтримка цифровізації українських аграрних університетів» спільно з Університом прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Німеччина).

У тренінгу беруть участь більше 60 учасників з 5 провідних аграрних вишів України та 18 коледжів, які представляють загалом 10 областей України.

З вітальним словом до учасників зібрання звернувся професор Ральф ШЛАУДЕРЕР, віце-президент з академічної національної та міжнародної безперервної освіти, керівник Академії та Міжнародної школи HSWT.
У своєму виступі науковець зазначив, що головним завданням дводенного тренінгу є зміцнення співпраці між університетами, опрацювання таких важливих для науковців практичних навиків, які застосовують закордонні університети-партнери.
Щиро подякував керівництву Вінницького національного аграрного університету за можливість зустрічі, обміну досвідом, надання інноваційного майданчика для напрацювання успішних міжнародних практик у навчальному процесі.
Відмітив, що надзвичайно приємно те, що у даній зустрічі бере участь Ніккі ван Веггел із Великобританії. 

Координатор DAAD від ВНАУ – професор, д.е.н., проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Світлана ЛУТКОВСЬКА привітала учасників від імені керівництва рідного ВНАУ, президента Григорія КАЛЕТНІКА. Світлана Лутковська акцентувала увагу на важливості програм академічної мобільності для українських університетів. Подякувала німецьким партнерам за співпрацю, яка мотивує, стимулює до інтеграції закладів освіти у міжнародний науково-освітній простір.

Програма тренінгу надзвичайно насичена, учасники будуть мати можливість ближче познайомитися із новітніми цифровими підходами до навчання, викладання та оцінювання. Також, заплановано ряд цікавих екскурсій та зустрічей.

Тож щиро бажаємо нашим колегам результативної, креативної, цікавої роботи та приємних, захоплюючих вражень під час перебування у стінах Вінницького національного аграрного університету.

18378

Події у світлинах