logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Підвищення кваліфікації за темою «Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science»

Сьогодні працівники ЗВО: науковці, аспіранти, бібліотекарі мають добре розумітися в сфері наукометрії. Користування світовими наукометричними базами розширює можливості науковців для розвитку наукової діяльності як окремого науковця, так і університету загалом.


Вінницький національний аграрний університет отримав доступ до світових наукометричних баз Scopus та Web of Science згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 6 листопада 2018 року № 1213 «Про надання доступу закладам вищої освіти і науковим установам, що знаходяться у сфері управління МОН України, до електронних наукових баз даних».
За сприяння керівництва Вінницького національного аграрного університету бібліотекарі університету та коледжів отримали можливість стати учасниками підвищення кваліфікації, яке проходило 5 березня на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України за темою «Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science».


Начальник відділу науково-технічної інформації НУБіП України, канд. с.-г. наук Кирилюк Вікторія Іванівна ознайомила учасників з теоретичними та практичними навичками роботи на платформі Web of Science, а також з додатковими інструментами: EndNote, ResearcherID, Journal Citation Reports.
Учасниками занять стали працівники бібліотеки ВНАУ Н. Г. Дудкевич, В. А. Коваленко, І. С. Крючкова, Н. М. Латуша, О. А. Шевчук, завідувач бібліотеки Вінницького технологічно-промислового коледжу ВНАУ Т. М. Гринюк, завідувач бібліотеки Немирівського коледжу будівництва, економіки та дизайну ВНАУ Л. В. Молодих, завідувач бібліотеки Могилів-Подільського технолого-економічного коледжу ВНАУ Л. А. Череватова.
Отримані знання та практичний досвід стали основою для серії тренінгів по роботі з наукометричними базами, які будуть проводитись бібліотечними працівниками для всіх науковців Вінницького національного аграрного університету та коледжів.

 

 

992

Події у світлинах