logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Підписання договорів зі стейкхолдерами під час ІІI Міжнародного науково-практичного онлайн-офлайн Конгресу з ветеринарної медицини USAVA-VNAU 2021

Під час ІІІ Міжнародного науково-практичного онлайн-офлайн Конгресу з ветеринарної медицини USAVA-VNAU 2021. відбулось підписання договорів зі стейкхолдерами.

На зустрічі були присутні президент університету Григорій Калетнік, ректор університету Віктор Мазур, проректор з наукової та інноваційної діяльності Інна Гончарук, проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та міжнародної діяльності Світлана Лутковська, проректор з науково-педагогічної діяльності та навчальної роботи Ірина Гунько, проректор з виховної роботи та гуманітарної політики Любов Спірідонова, декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва і ветеринарії Ушаков Владлен. 

Сучасні вимоги організації і проведення освітнього процесу передбачають активну участь у цьому процесі зацікавлених сторін, тобто стейкхолдерів, щоб готувати конкурентноспроможних фахівців та гідних випускників університету. Основне завдання в сучасному світі, яке стоїть перед вітчизняною наукою – вдале поєднання теоретичних знань, практичних умінь та навичок. Високопрофесійний фахівець має навчитись вдало поєднувати навчання в університеті та практичну складову на надсучасних підприємствах, компаніях, які працюють в галузі сільськогосподарського виробництва. Саме тому керівництво університету та гості конгресу прийняли рішення підписати угоди про співпрацю, що дасть можливість забезпечити підготовку високваліфікованого спеціаліста у стінах Вінницького національного аграрного університету.

Президент університету Григорій Калетнік та ректор університету Віктор Мазур підписали угоди про співпрацю із майбутніми стейкхолдерами ВНАУ. З президентом Литовської організації LSAVA Лінасом Варанаускасом, з університетом ветеринарії та фармацевтики, м. Брно, Чехія – Річардом Мацеком, директором лабораторії UMAN LABS Андрієм Біланом, директором ТОВ «ТЕЛЕОПТИК» Юрієм Коваленко, представником RITA LEBINGER MEDIKAL Оленою Шевчук, представником видавництва ТОВ «АЛДЕН-ПРЕС» Іриною Дубініною, директором видавництва ТОВ «СКАЙ-ПРОДАКШН» Олександром Адамюком, генеральним директором ТОВ «ДК ФІД» Володимиром Чаркіном.

 У свою чергу стейкхолдери висловили думки та пропозиції щодо вдосконалення освітньо-професійної програми «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза», їх участі у проведенні практичних занять для студентів, запрошення науково-педагогічних працівників, студентів, аспірантів для проходження навчальної практики на вищезгаданих підприємствах. Саме це дозволить ВНАУ разом із партнерами зайняти провідні позиції у розвитку ветеринарної медицини України. 

Присутні щиро подякували керівництву університету за гостинність, за дружню атмосферу, теплий прийом та були надзвичайно вражені створеними умовами для роботи Конгресу та доброзичливістю студентів, викладачів та співробітників ВНАУ.

В свою чергу, директор видавництва ТОВ «СКАЙ-ПРОДАКШН» Олександр Адамюк презентував президенту університету підбірку видань, де публікуються сучасні новинки ветеринарної медицини.

Надзвичайно зворушливими були слова представника видавництва ТОВ «АЛДЕН-ПРЕС» Ірини Дубініної на адресу президента університету Григорія Калетніка. Пані Ірина бере участь уже в ІІІ Міжнародному науково-практичному онлайн-офлайн Конгресі, дякуючи керівництву за організовану підготовку, великі можливості Ірина зазначила: «ВНАУ – університет, до якого хочеться повернутися знову і знову, а це, на мій погляд, найвища оцінка вашої діяльності» і в подарунок презентувала підписку на журнали «Світ ветеринарії» та «Зоохірург» на наступні три роки.

11589

Події у світлинах