logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Перший Міжнародний онлайн конгрес з ветеринарної медицини USAVA-VNAU 2020 завершив свою роботу

Ось і завершився трьохденний Перший Міжнародний онлайн-конгрес з ветеринарної медицини USAVA-VNAU 2020. Цікаві лекції, обмін досвідом між світилами ветеринарної науки та набуття нових знань студентами ветеринарних спеціальностей. Це був масштабний захід, до якого приєднались учасники з понад 30 країн світу.
Голова Всеукраїнської асоціації лікарів ветеринарної медицини дрібних тварин Владлен Ушаков подякував всім учасникам та партнерам. Особливі слова подяки висловив Григорію Калетніку та всьому колективу Вінницького національного аграрного університету. Владлен Михайлович зауважив, що ВНАУ завжди на 10 кроків попереду. 


У свою чергу президент університету Григорій Калетнік звернувся до учасників Конгресу: «У нас залишився величезний досвід онлайн-спілкування. Ми мали можливість почути чудові лекції, наукові дослідження, якими поділилися вчені-практики та професура з понад 30 країн світу. Дякую усьому організаційному комітету USAVA-VNAU 2020, учасникам, партнерам, голові Всеукраїнської асоціації лікарів ветеринарної медицини дрібних тварин Владлену Ушакову. Бажаю успіхів у розвитку ветеринарної медицини».
USAVA-2020 завершився.
USAVA-2021 уже розпочався!

8162

Події у світлинах