logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ПЕРЕМОЖЦІ СТУДЕНТСЬКОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ «GRYSTORIES 2021-2022» ОТРИМАЛИ ДИПЛОМИ ТА ГРОШОВІ ВИНАГОРОДИ

5 травня, студентський кінофестиваль «Grystories 2021-2022» завершився церемонією вручення нагород. На Вченій раді ВНАУ, 29 квітня президент університету, доктор економічних наук, професор, академік НААН України Григорій Калетнік оголосив переможців. А сьогодні 5 травня, керівництво ВНАУ запросило для вручення заслужених нагород тих, хто зайняв І, ІІ та ІІІ місце в кожній з груп номінацій «Навчання», «Соціум» та «Успішність». В церемонії нагородження взяли участь проректори та декани факультетів.

Дипломи та грошові винагороди за І, ІІ та ІІІ місце відповідно 5000, 3000 та 2000 грн. вручили президент університету Григорій Калетнік та ректор університету Віктор Мазур.

В групі номінацій «Соціум» перше місце здобула Ангеліна Козлан, друге – авторська група студенток Єлізавети Лапіної та Анни Данилюк. У групі номінацій «Успішність» перше місце посіла робота колективу Студентського самоврядування ВНАУ – голова Антон Довгань, друге місце – Анастасія Піргач, третє – Кирило Чікіт. В групі номінацій «Навчання» перше місце посіла Наталія Шаргало, друге – Світлана Підлісна, третє – Тетяна Собітнюк.

Найбільше робіт подали та найбільше призових місць здобули студенти факультету обліку та аудиту. У зв‘язку з чим було відзначено роль декана факультету, доктора економічних наук, професора Наталії Здирко.

Під час отримання нагород переможці кінофестивалю не приховували емоцій від визнання їх творчої праці та висловлювали слова вдячності керівництву університету за те, що у цей важкий для України час поруч з якісним дистанційним навчанням та організацією практики, університет дбає і про розвиток творчого потенціалу студентів.

Переможниця у номінації «Соціум», студентка факультету обліку та аудиту Ангеліна Козлан зазначила: «Я дякую керівництву університету за можливість не лише навчатися в такому чудовому закладі вищої освіти, а й брати участь у різних інтелектуальних та творчих заходах, серед яких студентський кінофестиваль GryStories. Це додає натхнення для відповідального навчання та втілення численних студентських задумів. Хочу також подякувати журі за високу оцінку моїх конкурсних робіт».

Світлана Підлісна, яка підготувала для конкурсу відеороботи у двох номінацій та отримала за обидві роботи високі бали від журі, у своєму зверненні до учасників церемонії нагородження підкреслила важливість підтримки керівництвом ВНАУ студентської творчості: «Я дякую організаторам кінофестивалю за можливість сьогодні завітати до університету та взяти участь у нагородженні переможців кінофестивалю. У такий нелегкий час для нашої країни переступити поріг рідного університету стало ковтком свіжого повітря та можливістю відчути радість студентського життя, якого нам дуже не вистачає в період дистанційного навчання».

 

Магістерка факультету обліку та аудиту Наталія Шаргало, яка взяла участь у заході через zoom, адже вона тимчасово знаходиться за кордоном, побажала рідному ВНАУ досягати ще більших вершин та продовжувати і надалі бути таким, яким бачать його сьогодні: потужним передовим університетом, який втілює мрії в життя: «В нашому університеті є все для всебічного розвитку особистості. Ми щоденно приймаємо рішення, які впливають на якість подальшого життя, тому цьогорічним абітурієнтам та випускникам бакалаврату в мене єдине побажання – правильних вам рішень, обирайте ВНАУ і цей вибір відкриє вам нові можливості».

Голова Студентського самоврядування університету Антон Довгань отримав відзнаку за творчу роботу колективу Студентської ради і наголосив на тому, що Вінницький національний аграрний університет є місцем, куди завжди хочеться повертатися, адже у ньому панує гармонія взаєморозуміння, безперервного творчого руху та колосальної підтримки студентства: «Щодня я спілкуюся з нашими студентами та отримую безліч запитань про те, коли ж можливо буде повернутися в аудиторії. Це є безперечним доказом, що ВНАУ – це місце, де хочеться отримувати освіту та розвивати творчий потенціал».

Студент інженерно-технологічного факультету Кирило Чікіт висловив вдячність керівництву університету за те, що двері ВНАУ завжди відкриті для студентів: «Всесвітня пандемія та війна внесли значні корективи у життя освітньої діяльності в Україні. Мої друзі, наприклад, студенти із університетів Києва та особливо Харкова, набагато обмежені у живому спілкуванні із викладачами та друзями, аніж ми, студенти ВНАУ. Вони не відчувають того, що називається студентським життям. Тому, дякую нашому керівництву за всебічну підтримку та організацію таких гуманітарних заходів, як студентський кінофестиваль».

16362

Події у світлинах