logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ПЕРЕМОГА СТУДЕНТКИ ВНАУ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ «УПРАВЛІНСЬКІ, СОЦІАЛЬНІ ТА ПОВЕДІНКОВІ НАУКИ У РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАСАД СТАЛОГО РОЗВИТКУ»

Студентка факультету обліку та аудиту Обнявко Марія Володимирівна під керівництвом д.е.н., професора Правдюк Н.Л. підготували та презентували конкурсну роботу за напрямом управління та адміністрування на тему: «Технологія блокчейн: нова ера в бухгалтерському обліку». Робота присвячена вивченню можливостей впровадження технології блокчейн та переходу від традиційного бухгалтерського обліку до унікальної потрійної бухгалтерії.

У зв’язку з введенням на території України воєнного стану та неможливістю забезпечення якісного проведення підсумкової конференції II етапу Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт переможців Конкурсу було визначено за рейтинговим списком результатів рецензування без проведення підсумкової конференції.

Робота Обнявко М.В. отримала високу оцінку рецензентів і зайняла друге місце в Конкурсі.

Висловлюємо щиру вдячність фаховому проректору Інні Гончарук за створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями.

16567

Події у світлинах