logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Перемога наших студентів у Міжнародному студентському професійному творчому конкурсі «Аграрні науки та продовольство»

З метою інтеграції України у світовий освітній простір, розширення міжнародних зв’язків, виявлення та підтримки талановитих студентів, формування творчого покоління науково активної молоді в аграрній науці було проведено Міжнародний студентський професійний творчий конкурс «Аграрні науки та продовольство» у жовтні 2021 р. – червні 2022 р.

Конкурс проводився за напрямками: агрономія; технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; агроінженерія у два етапи.

На конкурс було подано 235 проєктів від 402 авторів із українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з 29 університетів Польщі, Канади, США, Німеччини, Чехії , Молдови, Латвії та ін.

Відповідно до регламенту конкурсу та за рішенням журі переможці були визнані за кожним напрямком. Серед переможців – студенти Вінницький національний аграрний університет – ВНАУ.

Агрономія. Студент факультету агрономії та лісівництва Самійло МАЛАМУРА. Тема роботи «Формування продуктивності кукурудзи залежно від використання сучасних біологічних добрив в умовах Лісостепу Правобережного».

Агроінженерія. Студентка факультету обліку та аудиту Ангеліна КОЗЛАН. Тема роботи: «Використання генераторного газу для покращення екологічних показників тракторного двигуна».

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Студент факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії Дмитро СТАДНІК. Тема роботи: «Вплив терміну виведення на якість бджолиних маток».

Студенти ВНАУ не перемагають тільки у тих конкурсах, де не беруть участь!

17615

Події у світлинах