logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Особлива подія у ВНАУ - студентський форум

Сьогодні у Вінницькому національному аграрному університеті особлива подія - студентський форум.

На порядку денному:

  • представлення проектів розвитку факультетів, навчально-наукових інститутів та Університету від претендентів на голову Студентської ради Університету;
  • формування нового складу Студентської ради університету;
  • нагородження учасників і переможців студентського конкурсу «Зірки ВНАУ».

Презентували свої програми 7 претендентів на голову Студентської ради:

  • Андрущенко Павло - ННІ агротехнологій та природокористування;
  • Лиманюк Катерина - ННІ економіки та управління;
  • Шинкарук Марина - інженерно-технологічний факультет;
  • Сулима Володимир - факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві;
  • Жолновська Вікторія - факультет ветеринарної медицини;
  • Коваль Яна - факультет менеджменту та права;
  • Янишин Вадим - ННІ економіки та управління.

Приємно відзначити, що кожен кандидат має за плечима достатній досвід організаційної роботи в органах самоврядування школи, коледжу, факультету, інституту. 

Відчувався високий інтелектуальний рівень молоді ВНАУ, національна свідомість, любов до своєї країни та свого навчального закладу, рівень обізнаності, вражала професійність дискусії, розуміння своєї ролі у розвитку різних напрямків студентського життя.

Відчувається, що особливою темою для студентства стала сьогодні волонтерська і благодійна діяльність, а це означає, що вони ніколи не стоять осторонь чужої біди.

Кожна презентація була продумана, містила глибокий аналіз та конкретні пропозиції розвитку факультету, інституту(ННІ), університету в цілому.

З такою командою можна працювати і сміливо будувати плани на майбутнє.

Відкрила форум проректор з науково-педагогічної, навчальної і міжнародної діяльності; доктор економічних наук, професор Світлана Лутковська, яка зазначила, що активні, прогресивні, розумні студенти - це золота еліта університету! Саме ви формуєте імідж університету, його авторитет своїми досягненнями у навчанні, у міжнародних програмах, в акредитаціях, в науці, в соціальних проєктах, наголосила проректор ВНАУ!

Також, Світлана Михайлівна відмітила, що діяльність студентської ради ЗВО є особливою і значимою управлінською гілкою університету, що підтверджується участю у роботі форуму проректорів, директорів ННІ, деканів факультетів та їх заступників, ректора і президента ВНАУ. 

Звертаючись до учасників форуму і, зокрема, претендентів на голову Студентської ради, президент університету, Григорій Калетнік підкреслив:
- Розвиток ВНАУ і всі його досягнення - це результат нашої спільної з вами роботи, адже саме ваша активна участь в роботі Вченої ради університету, Вчених рад ННІ/факультетів, ректорату, конференції трудового колективу, акредетаціях сприяють успішному вирішенню всіх питань удосконалення навчальних програм, волонтерської діяльності, удосконалення якості надання освітніх послуг, ефективній співпраці зі стейкхолдерами, базами практик, урізноманітненню студентського житття та культури, відпочинку і спорту!

Ви дійсно є рушійною силою розвитку Університету і країни. Отримані вами знання і те на скільки ви зможете взяти на себе відповідальність, відіграватимуть ключову роль для відбудови нашої держави, побудови нової економіки, формування громадянського суспільства, подолання корупції в ешелонах чиновництва всіх рівнів, формуванні нової свідомості.

Керівництво університету завжди на звʼязку зі студентами, доступні до спілкування і підтримуємо різноманітні студентські проекти, пропозиції та ініціативи. Наша з вами спільна робота - це найефективніший інструмент розвитку Університету, - наголосив Григорій Калетнік.

Форум сформував новий склад Студентської ради університету та нову європейську концепцію її діяльності.

22109

Події у світлинах