logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

"Open yourself - 2019"

Щороку у Вінницькому національному аграрному університеті проходить конкурс для студентів-першокурсників, який допомагає студентам, що розпочали навчання, якнайшвидше і якнайкраще подружитися, згуртуватися та проявити свої творчі здібності.

 Саме тому 19 вересня в актовому залі Центру культури та дозвілля університету відбувся конкурс "Open yourself - 2019".

Запальні хореографічні постановки, авторська поезія та гумор, улюблені українські пісні у виконанні артистів-дебютантів, інструментальна музика та жарти команди КВК створили неповторний настрій для глядачів та отримали високу оцінку від суддівської колегії. Оцінювали студентські таланти професійне журі: проректор університету з виховної роботи та гуманітарної політики Любов Спірідонова, директор Центру культури та дозвілля Дар’я Погребняк, заступник директора Центру Тимофій Непорочний, завідувач інструментальним відділом Центру, керівник Народного естрадно-духового оркестру Валерій Новосад та керівник Народного вокального ансамблю "Молодь України" Ярослава Іванова.

Креативний ведучий феєричного талант-шоу  - соліст Народного вокального ансамблю "Молодь України" Олег Ковальчук.

Усі студенти гідно представили свої факультети і достойно продемонстрували підготовлені художні номери на сцені рідного ВІнницького національного аграрного університету.

Вітаємо першокурсників з хорошим «стартом» та бажаємо їм натхнення, успіхів у навчанні й нових творчих звершень!

2588

Події у світлинах