logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Науковий обмін професора Мельничука Максима із установами і компаніями Китаю

В рамках програми міжнародної академічної мобільності та навчально-дослідницького співробітництва Вінницького національного аграрного університету із установами і компаніями Китаю, професор ВНАУ, академік Максим Мельничук перебуває в корпорації «Фумда», яка є лідером з виробництва квітів і фруктів у статусі експерта з питань агробіотехнологій.

Питання безвірусного виробництва якісної розсади, боротьба зі шкідниками рослин на основі біометоду, являються пріоритетними для впровадження. Безпосередньо у цих питаннях і полягає суть розробки комплексної програми переведення господарювання із традиційних технологій, із використанням шкідливих для агросфери і здоров’я людей пестицидів до органічних чи екологічних. Така кооперація відкриває нові горизонти для студентів агротехнологічних спеціальностей та науковців ВНАУ.

У рамках наукового обміну професора Мельничука, визначено перспективні напрямки для роботи у галузі ветеринарної медицини і тваринництва. Зокрема, “Animal science” запропоновано обмін молодими дослідниками (магістри, аспіранти, докторанти) в напрямку птахівництва. Основним акцентом даного напрямку є молекулярна генетики і селекція.

Вінницький національний аграрний університет розширює міжнародні горизонти та відкриває нові можливості для навчання і досліджень!

Працюємо заради Перемоги!

19102

Події у світлинах