logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Науковцям ВНАУ призначено стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених

Згідно рішення президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 23 листопада 2023 р. № 1 призначено 21 стипендію та продовжено виплату 299 стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених, серед яких 3 науковці Вінницького національного аграрного університету:

Гончарук Інна Вікторівна – доктор економічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності.

Купчук Ігор Миколайович – кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці, заступник декана з наукової роботи інженерно-технологічного факультету.

Панцирева Ганна Віталіївна – кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри лісового та садово-паркового господарства, заступник директора з наукової роботи навчально-наукового інституту агротехнологій та природокористування.

Щомісячні стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених призначаються з метою підтримки вчених, які успішно проводять наукові дослідження. Обов’язковою умовою для здобуття стипендії є наявність у претендента вагомих наукових результатів, а також можливість проводити наукові дослідження, здійснювати актуальні науково-технічні розробки.

Нарахування та виплата стипендій проводитиметься з листопада 2023 року по квітень 2024 року.

Зичимо успіху у наукових звершеннях стипендіатам!

 

19813

Події у світлинах