logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Молоді науковці ВНАУ перемогли у Всеукраїнському конкурсі з актуальних проблем молодіжної та сімейної політики

Всеукраїнський конкурс наукових робіт імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики» був оголошений Директоратом науки та інновацій Міністерства освіти і науки України за сприяння Міжнародної асоціації позашкільної освіти у 2022 році за науковими напрямами (секціями): національно-патріотичне виховання в Україні: стан та перспективи; молодіжне підприємництво, зайнятість молоді; молодіжна участь і молодіжна робота; правова культура, формування правосвідомості сучасної української молоді; формування культури здорового способу життя молоді; молода сім’я в Україні: виклики сучасності та нові цінності; розвиток молодіжного волонтерського руху; вплив епідемії COVID-19 на сфери життя молоді. Конкурс проводився у два етапи: перший етап – рецензування робіт, другий – проведення підсумкової науково-практичної конференції.

Учасники конкурсу з різних областей України представили свої роботи на належному науковому рівні, продемонстрували мультимедійні презентації, виявили неабияку ерудицію та знання наукового матеріалу.

                            

У своїх наукових роботах учасники розкрили актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики, зокрема: національно-патріотичне виховання; розвиток волонтерства; боротьба з колабораційною діяльністю; захист прав дітей; соціальна реабілітація тощо.

Журі конкурсу, до складу якого ввійшли провідні науковці з соціальної освіти, права, філософії, відзначили високий рівень захисту представлених наукових робіт.

«Молодими науковцями Вінницького національного аграрного університету на перший етап конкурсу було подано 5 робіт, із яких 3 було рекомендовано до 2 етапу та 2 з них стали переможцями і були відзначені дипломами ІІІ ступеня: наукова робота асистентки кафедри права Єлизавети ТИМОШЕНКО на тему: «Удосконалення механізму захисту прав дитини в Україні» та студента факультету економіки та підприємництва Івана КРАСИЛЮКА на тему: «Розвиток молодіжного волонтерського руху на Вінниччині», науковий керівник – асистент кафедри математики, фізики та комп’ютерних технологій Олена ДЯЧИНСЬКА», - зазначила д.е.н., професор, проректор з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інна ГОНЧАРУК.

                       

Дякуємо науковим керівникам за підготовку молодих науковців та щиро вітаємо учасників конкурсу та його фіналістів із черговою перемогою, зичимо не зупинятись на досягнутому та примножувати наукові здобутки Університету!

17646

Події у світлинах