logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Міс ВНАУ 2019

Весна…вона чарує нас своїми дивами, дарує радість, наповнює певними почуттями. З першими променями весняного сонця ми почуваємо себе щасливішими. Природа – прекрасна! Як і жіноча врода!
Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в якийсь інший світ, який буде дарувати тільки посмішку і любов.
Неймовірний заряд енергії, неперевершені емоції, любов до прекрасного подарували глядачам Вінницького національного аграрного університету учасниці конкурсу «Міс Університет 2019».
Символічно, що цей конкурс уже традиційно навесні проходить у стінах Вінницького національного аграрного університету. Адже весна символізує красуню-дівчину – граційну, вишукану, багатогранну, у волосся якої вплетені красиві перші квіти.
Такими цьогоріч були і наші конкурсантки! Усі дебютанти мали просто неперевершений вигляд, кожен їх рух і слово були такими ж вишуканими, як і вбрання.


Захоплення, чарівність, елегантність, саме такі емоції дарує ініційоване президентом університету Григорієм Калетніком найочікуваніше свято усього студентства і професорсько-викладацького складу – Міс Університет!
Цього року свою красу та елегантність демонстрували 9 учасниць з усіх факультетів університету.
Ведучий свята - вишуканий Олег Ковальчук, соліст ансамблю «Молодь України» з перших хвилин налаштував усіх на казковий настрій.
Почесну місію журі виконували: президент університету Григорій Калетнік, директор наукової бібліотеки університету Світлана Лутковська, директор ботанічного саду Микола Неїлик, директор центру культури та дозвілля Дар’я Погребняк, маленька топ-модель Світу 2017, топ-модель країни 2019 Єлизавета Багрій.
Конкурсна програма відкрилася традиційним дефіле в українському вбранні. Чарівні дівчата у вишуканих українських сукнях вражали своєю витонченістю та граційністю. У кожному плавному русі відчувалося стільки свободи і пристрасті!
Неймовірно цікавими та пізнавальними були наступні два конкурси – «Відоевізитка» та «За що я люблю свою майбутню професію». Конкурсантки з особливою креативністю представляли себе та майбутню професію, для пізнання якої широко відрив двері улюблений Вінницький національний аграрний університет.
Нікого не залишив байдужим конкурс «Смачна краса». Свої кулінарні шедеври конкурсантки готували власноруч. Політ фантазії виявився безграничним,розмаїття страв вражало своєю вишуканістю:тут і кенді бар, незвичні суші із салом, макаруни, попси, українські вареники, власний студентський рецепт рульки, а особливо несподіваним стало приготування морозива прямо на сцені із застосуванням технології з рідким азотом.
Незабутнім, по-справжньому вражаючим став конкурс «Таланти». Він настільки захопив зал і дав можливість дебютантам просто зануритись у атмосферу чуттєвості та грайливості, що ніхто не помітив як швидко промайнув час.
Захід об’єднав усіх шанувальників прекрасного: керівництво, викладачі і студенти відчували себе єдиним цілим, їх об’єднала музика, танець, любов до істинної краси, грації і мистецтва.


За мить настала тиша, зал із нетерпінням очікував оголошення Міс Університет -2019. Та жодна конкурсантка не залишилась без титулу, бо всі вони заслуговували на найвищу нагороду. Отож:
Міс Елегантність ВНАУ – 2019 - Бельдій Альона,
Міс Артистичність ВНАУ-2019 – Залевська Ангеліна,
Міс Грація ВНАУ-2019 – Яремчук Марʼяна,
Міс Романтичність ВНАУ-2019 – Титула Яна,
Міс Екстравагантність ВНАУ-2019 – Котвіцька Ірина,
Міс Талант ВНАУ-2019 – Свідерська Оксана,
Міс Стиль ВНАУ-2019 – Зозуляк Марина,
Міс Глядацьких симпатій ВНАУ-2019 – Яремчук Марʼяна.
Хвилююча мить … Президент університету та голова журі Григорій Калетнік оголошує прізвища конкурсанток, які здобули найвищі титули:
Віце-міс ВНАУ-2019 – Росінська Діана,
МІС ВНАУ – 2019 – Рачинська Аліна.
Завершуючи свято, президент університету Григорій Калетнік підкреслив високий рівень заходу, який поєднав все: вишуканість, елегантність, красу, захоплення і тремтливе переживання. «Ми дуже цінуємо і поважаємо наших студентів і професорсько-викладацький склад університету, які здобувають численні перемоги, примножуючи славу університету»,- акцентував Григорій Миколайович – «От і сьогодні вони показали надзвичайно високий рівень, тому журі було дуже важко визначитись, хто все ж таки отримає омріяний титул МІС ВНАУ-2019».
Президент університет щиро подякував усім конкурсанткам, деканам факультетів, директору центру культури та дозвілля, членам журі, за таку злагоджену роботу і чудовий настрій.
Ректор ВНАУ Віктор Мазур привітав усіх учасників, подякував за феєрію свята та відмітив високий рівень підготовки студенток університету, що в певній мірі затруднило роботу журі.
Кожна конкурсантка отримала диплом та квіти від керівництва університету, а також ексклюзивний брендовий шарф від президента університету Григорія Калетніка.
Отож весна в аграрному – різнобарвна, веселкова, ніжна і вишукана, творча, емоційна та сповнена краси!

1428

Події у світлинах