logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Маленька історія великої перемоги студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії

Студенти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії Яна Титула та Анастасія Школяр взяли участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 21-«Ветеринарна медицина», спеціальності 211 – «Ветеринарна медицина» який проходив у Одеському державному аграрному університеті на факультеті ветеринарної медицини та біотехнологій.

Тема їх конкурсної роботи: «Могніторинг епізоотичної ситуації інфекційних хвороб великої рогатої худоби у Вінницькій області». Науковий керівник: к. с.-г.н. Льотка Г.І.

Всього на конкурс було представлено 35 наукових робіт із 22 закладів вищої освіти України.

За результатами II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 21-«Ветеринарна медицина», спеціальності 211 – «Ветеринарна медицина» студенти Титула Яна Андріївна та Школяр Анастасія Олексіївна вибороли почесне третє місце та нагороджені дипломом III ступеня.

 

Студентка факультету менеджменту та права – Швець Ліна Василівна взяла участь II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт  на тему «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю», який проходив у Миколаївському національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова.

 За результатами Всеукраїнського конкурсу студентка здобула перемогу та нагороджена дипломом III ступеня. Науковий керівник: к.н.з.фіз.вих. і спорту ст.викладач. Войтенко С.М.

 

За результатами II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура», який проходив у Дніпровському державному аграрно-економічному університеті студенти 51-ВБАмаг групи Ковальчук Микола Петрович та Чорнопищук Вадим Вікторович  серед 19 учасників конкурсу із 12 закладів вищої освіти України вибороли почесне 3 місце та нагороджені дипломом III ступеня. Науковий керівник: д.с.-г.н. Шевчук Т.В.

 

Студенти-переможці, наукові керівники щиро дякують проректору з наукової та інноваційної діяльності Гончарук Інні Вікторівні за інноваційний підхід у розвитку науки, за великі можливості що відкривають для них престижні наукові конкурси, за чесні та відповідальні змагання, які підтверджують їх високий рівень знань з обраних спеціальностей.

Від імені членів науково-педагогічного колективу дякуємо студентам за їх відповідальне, успішне навчання та щиро вітаємо з перемогою!

8177

Події у світлинах