logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

КВК на кубок президента ВНАУ Григорія Калетніка

Гумор — це особливий стан людини, який за дослідженнями вчених продовжує життя. Студенти Вінницького національного аграрного університету демонструють не лише високий рівень знань, але й творчі вміння, що ми й побачили у щорічній грі КВК на Кубок президента університету Григорія Калетніка. Гострий розум, дотепний гумор, неперевершений талант, наполегливість та креативність – ось складові портрету сучасного студента ВНАУ. Під час занять вони зібранні та наполегливі, готові здобувати нові знання та яке ж студентське життя без приколів та драйвових моментів.

Глядацька зала переповнена, вирують емоції, всі налаштовані на перемогу. 

Захід розпочинає статний ведучий Микола Бородій студент факультету агрономії та лісівництва. Гордо та піднесено він презентує усім присутнім команди, які будуть змагатися за головну нагороду КВК-2019:

«Носки з 90-х» - факультету менеджменту та права;

«Хароша компанія» - інженерно-технологічного факультету;

«Забула попередити» - факультету економіки та підприємництва;

«Вони» - факультету агрономії та лісівництва;

«Tvix» - факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва та ветеринарії;

«Вєсьолка» - факультету обліку та аудиту.

Суддями улюбленого фестивалю стали:

Калетнік Г.М. – президент університету, голова журі;

Мазур В.А. – ректор університету;

Гончарук І.В. – проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності;

Спірідонова Л.М. – проректор з виховної роботи та гуманітарної політики;

Погребняк Д.П. – директор центру культури та дозвілля;

Будяк Р.В – директор ТПК ВНАУ.

Григорій Миколайович радо привітав усіх зі святом Пресвятої Богородиці та побажав учасникам успішних виступів, а ще наголосив, що не тільки навчання є запорукою успіху, а й гарне почуття гумору, адже колись діючий Президент нашої країни теж був успішний у цьому жанрі. І висловив переконання, що саме ці складові надають ще більших можливостей у особистісному становленні.

Далі студенти мали змогу спробувати свої сили у п’яти конкурсах: «Фрістайл», «Розминка», конкурс однієї пісні, відео-конкурс «Життя студента ВНАУ» та завершальний танцювальний конкурс «День сільського господарства».

Усі команди зарядили зал просто неймовірною енергетикою, усі досхочу насміялися, і стерли трішки аплодисментами свої долоні, адже втриматися від такого запалу було неможливо. Безумовно усі вони були найкращі, але кожен продемонстрував свою родзинку. 

Наприклад «Носки з 90-х» з перших хвилин виступу зірвали шалені аплодисменти, демонструючи все життєвими мініатюрами про типові проблеми кожної сім’ї, які супроводжувалися знайомими усім мелодіями з 90-х. По особливому, не в стандартному форматі «Носки з 90-х» презентували своє відео про типове життя студента. Ця команда дала усім зрозуміти, що сила і харизма – то їхні сильні сторони.

 «Хороша компанія» зарекомендувала себе як досвідчена, зіграна  команда, яка виступає на регіональному рівні і показала на сцені справжній клас. Розпочали вони цікавим відео, у якому згадали свого наставника Солону О.В. і продовжили вражаючими мініатюрами, які не залишили нікого байдужим. Також у конкурсі однієї пісні «компанія» показала які ж вони креативні сільські хлопці та що таке «сільський двіж». У своїй відео презентації вони обіграли таку вічну студентську проблему,  як кошти, яких їм завжди не вистачає. Запам’ятався також їх «особливий вальс» та вдала пародія на гурт «Kazaky». «Компанія» висвітлила цікаву пораду для студентів, що все потрібно робити з любов’ю до батьківської землі і досягати своєї мети, а її досягає той хто робить все з любов’ю до рідного ВНАУ.

«Забула попередити» захопила глядачів в першу чергу своїм креативним вбранням, яке підкреслювало їхню індивідуальність. Виступ вони оформили у вигляді розповіді про перші кроки студента, який нещодавно вирвався з родинного гнізда, приїхав у місто, вперше закохався, пішов на побачення і порадившись з батьками робив перші серйозні кроки у своїх відносинах. Пісню команда презентувала, як крик душі селянина про таку наболілу тему, як ринок землі.  У відео вони висвітлили мрії кожного учасника своєї команди та їхнє реальне життя у селі: зі свинками, курочками та тракторами. Цю історію вони продовжили в креативному танці з інструментами праці, які незамінні у роботі селянина.

Команда «Вони» розпочала виступ по мотивам фільму «Хрещений батько», за яким їм допомогли підібрати для команди найкращих. З перших хвилин учасники показали які вони різні, що кожен із них індивідуальність, та зібралися тут для досягнення спільної мети. Їхньою фішкою стали цікаві мініатюри на різноманітні теми. Незабутньою стала пісня команди від молодшої років так на п'ятнадцять Олі Полякової з запальними танцями, про те, що жінка-агроном це не звичайна жінка – це сильна й незалежна «королева поля». І мабуть найбільш креативним став надзвичайно драйвовий та запальний мікс танців від хлопців команди. А на завершення команда подякувала університету за те, що дає змогу показати себе сповна.

Майбутні технологи – команда «Tvix» розпочала одразу із мініатюр про те, як воно, бути студентом, про усі тонкощі студентського життя. У третьому конкурсі вони заспівали про життя студентів у гуртожитку, як небезпечно, коли  вчасно не сховаєш свою сумку з домашніми харчами. Доповненням стало відео «Сам у гуртожитку» по мотивам відомого фільму «Сам вдома». Усі ще довго пам’ятатимуть хлопців в балетних пачках. А підсумували вони свій виступ своєю власною філософією: «Студентське життя, як дороге взуття: спочатку до нього звикаєш, потім розношуєш, любиш, далі набридає, а на останньому курсі пора прощатися, але вже так звикнув» і закликали любити свій університет і займатися улюбленою справою.

«Вєсьолка» факультету обліку та аудиту на конкурсі однієї пісні відтворила захоплююче шоу «як у селі саджають картоплю». У відео ВНАУ News приготували для студентів цікаві та дотепні запитання про життя в університеті. А в підсумку переконали, що вони українці і пишаються цим, після чого звучала пісня про Україну, та ролі молоді в успішному майбутньому нашої країни.

Найвідповідальніші хвилини дійства – журі підвели підсумки та визначили переможців гри. 

Отже, четверте місце розділили між собою  команди: «Tvix», «Вєсьолка», «Забула попередити», третє місце виборола команда «Носки з 90-х», друге місце посіла команда «Вони», а Кубок президента університету по праву виборола команда «Хороша компанія».

Кращим актором фестивалю КВК обрано Сергія Осіпова факультету агрономії та лісівництва, титул кращої акторки цьогорічної гри виборола Марія Волошина студентка факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії.

Голова журі, президент університету не стримував емоцій, засипав команди компліментами, щиро ділився особистими враженнями та щедро обдаровував неймовірними подарунками.

Цей день надовго залишиться у пам’яті всіх хто брав участь у КВК-2019 або ж був в якості глядача, адже такі вражаючі таланти доторкаються до найпотаємніших струн нашого серця і не залишають байдужими нікого.

 До нових зустрічей та нових перемог, дорогі студенти ВНАУ!

4555

Події у світлинах