logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Фахівці Центру підтримки технологій та інновацій ВНАУ взяли участь у вебінарах «IP Basics for Students - Навчальний курс лекцій з інтелектуальної власності: просто про головне»

Фахівці Центру підтримки технологій та інновацій Вінницького національного аграрного університету к.т.н., старший викладач кафедри загально технічних дисциплін та охорони праці інженерно-технологічного факультету Купчук І.М.; к.т.н., старший викладач кафедри агроінженерії та технічного сервісу інженерно-технологічного факультету Холодюк О.В.; асистенти кафедри права факультету менеджменту та права Бабой А.М., Левицька І.В. та гол. бібліотекар Латуша Н.М. взяли участь у вебінарах  «IP Basics for Students - Навчальний курс лекцій з інтелектуальної власності: просто про головне», організатором яких є ІР Academy - Національний навчальний центр інтелектуальної власності. 

Заняття розпочались 23 квітня. Курс складається з 6 лекцій, охоплює основні аспекти інтелектуальної власності. Лекції проводять Ольга Кулініч - д.ю.н., доцент, начальник відділу навчальних програм та забезпечення просвітницьких заходів відділення розвитку відносин у сфері інтелектуальної власності ДП «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) та Марія Бичковська - професіонал з інтелектуальної власності відділу навчальних програм та забезпечення просвітницьких заходів відділення розвитку відносин у сфері інтелектуальної власності ДП «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент).

Наразі учасники ознайомились з двома лекціями «Вступ до інтелектуальної власності» та «Авторське право і суміжні права». Крім навчального матеріалу лектори наводять практичні приклади, реагують на зауваження та відповідають на питання і чаті. На наступних лекціях заплановано розгляд питань: патентне право; засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів та послуг; нетрадиційні об’єкти інтелектуальної власності; захист прав інтелектуальної власності.

 

8943

Події у світлинах