logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

КОЛЕДЖІ ВНАУ УВІЙШЛИ В НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК З ВІДЗНАКАМИ ТА АМБІТНИМИ ПЛАНАМИ

Вже під час урочистостей з нагоди початку нового навчального року стало відчутно високий рівень готовності коледжів ВНАУ здійснювати трансформаційні перетворення юнаків та юначок у молодих фахівців та відповідальних громадян. Всі 5 коледжів ВНАУ успішно провели вступну компанію на 2021-2022 навчальний рік і урочисто взяли його старт.

У Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ відбулася традиційна урочиста посвята у студенти, в якій взяли участь 260 першокурсників, а також педагоги та батьки закладу. Вітаючи учасників урочистостей, президент Вінницького національного аграрного університету д.е.н., професор, академік НААН України Григорій Калетнік наголосив на тому, що базові знання, які отримують студенти у коледжі, є сильним фундаментом під час вступу до університету та у підготовці майбутнього фахівця в цілому. Тому, випускників Ладижинського фахового коледжу ВНАУ завжди раді бачити у стінах Вінницького національного аграрного університету у якості студентів. А для того, щоб студенти і надалі могли отримувати найкращі знання і навички, на сучасній базі навчального закладу, Григорій Миколайович подарував ноутбук для 3D-лабораторії та сучасний дрон, які поповнили матеріально-технічну базу коледжу. Також, Григорій Калетнік вручив Відзнаку президента університету «Кращий студент коледжу», символ «Мудру сову» та грошову винагороду студентові Вадиму Сіренку. Грамоти також отримали працівники та активні студенти коледжу.

Директор Ладижинського фахового коледжу ВНАУ, д.т.н., доцент Олег Цуркан у своєму виступі зазначив, що початок навчального року завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього розпочинається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях пізнання, нових звершень та здобуття нових знань. Олег Цуркан побажав усім наснаги та успіхів у новому навчальному році. А також зазначив, що динамічний розвиток Ладижинського коледжу, його позитивні надбання є результатом тісної співпраці з Вінницьким національним аграрним університетом.

 

Цей день став також вдалою нагодою для відкриття лабораторії альтернативних джерел енергії, яке здійснив президент ВНАУ Григорій Калетнік. За літній період за підтримки керівництва ВНАУ була проведена колосальна робота з ремонту приміщення і облаштування сучасним матеріально-технічним забезпеченням для того, щоб студенти мали змогу якісно отримувати сучасні практичні навички у стінах коледжу. Ще однією приємною подією стало відкриття відремонтованого приміщення бухгалтерії, де студенти економічного відділення зможуть проходити практичне навчання в реальних умовах.

У Технологічно-промисловому фаховому коледжі ВНАУ урочистості з нагоди Дня знань ознаменувалися посвятою 260 першокурсників, які виявили бажання навчатися у цьому провідному закладі фахової освіти.

Звертаючись до учасників урочистих зборів, проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та міжнародної діяльності ВНАУ, д.е.н, доцент, мама першокурсника Світлана Лутковська, передала найкращі вітання від керівництва Вінницького національного аграрного університету президента Григорія Калетніка, ректора Віктора Мазура, усієї університетської родини з побажаннями успіху в становленні висококваліфікованих фахівців та запросила по закінченню коледжу стати студентами Вінницького національного аграрного університету.

Виступаючи на урочистому зібранні, директор Технологічно-промислового фахового коледжу ВНАУ, к.т.н., доцент Руслан Будяк привітав студентів, батьків, викладачів та присутніх гостей зі святом, побажавши здоров’я, наснаги, творчих злетів під мирним небом нашої батьківщини. Руслан Володимирович від імені всього студентсько-педагогічного колективу коледжу подякував керівництву Вінницького національного аграрного університету за підтримку в розвитку матеріально-технічної бази коледжу.

 

Від Президента університету Григорія Калетніка вищою відзнакою «Кращий студент коледжу», символом «Мудра сова», грамотою та грошовою премією була нагороджена студентка юридичного відділення Анастасія Вархоляк. За досягнення в роботі та успіхи в навчанні були також відзначені працівники та студенти коледжу, а першокурсники отримали від керівництва ВНАУ атрибути навчання. Концертна програма у виконанні студентів коледжу підкреслила атмосферу свята, а знайомство з адміністрацією та кураторами допомогло першокурсникам вільно та комфортно увійти в дружню родину коледжу.

Могилів-Подільський технолого-економічний фаховий коледж ВНАУ відкрив свої двері 180 новим студентам. На святковому заході з нагоди Дня знань відбулася посвята першокурсників, яку відвідали студенти, їх батьки та науково-педагогічний склад коледжу. Почесним гостем став ректор ВНАУ, к.с.-г.н., професор Віктор Мазур, який привітав присутніх та передав найкращі вітання від президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка, усієї університетської родини з побажаннями плідного та успішного навчального року, наукових і творчих звершень, невичерпної енергії та оптимізму.

З привітальним словом на святі також виступила директор коледжу, к.е.н. Валентина Казьмір, яка побажала творчої наснаги першокурсникам та легкої праці викладачам. Директорка відмітила, що Могилів-Подільський коледж є сучасним та демократичним закладом, який здійснює підготовку кваліфікованих та високопрофесійних фахівців.

            

            

Відзнакою Президента університету Григорія Калетніка «Кращий студент коледжу», симоволом «Мудра сова» та грамотою був нагороджений студент другого курсу Ярослав Зайка. За сумлінну працю, досягнення значних успіхів у професійній підготовці студентської молоді, організацію навчально-виховної роботи та з нагоди Дня знань були відзначені працівники коледжу: завідувачки відділеннями Антоніна Кондрук та Людмила Чорненька, інженер-програміст Олександр Яцентюк. Грамоти за активність також отримали студенти Іван та Сургій Будзи.

120 першокурсників поповнили лави колежанської родини Немирівського фахового коледжу будівництва, економіки та дизайну ВНАУ, які мали честь бути присутніми на традиційному, щорічному урочистому святі знань. У заході взяла участь проректор з наукової та інноваційної діяльності Вінницького національного аграрного університету, д.е.н., професор Інна Гончарук, яка привітала студентів та їхніх батьків з початком нового навчального року. Інна Вікторівна передала присутнім на заході вітання від імені президента ВНАУ Григорія Калетніка, побажала першокурсникам та студентам хороших оцінок, здоров’я, добробуту та вручила Тетяні Николиній відзнаку президента університету «Кращий студент коледжу» та «Мудру сову» із грошовою винагородою. Також викладачі та студенти навчального закладу були нагороджені грамотами. Особливим свято знань було і для студентів, які приєдналися до Немирівського фахового коледжу будівництва, економіки та дизайну із Верхівського коледжу.

 

Директорка коледжу, д.п.н. Марина Кондратова привітала першокурсників та їх батьків, а також науково-педагогічний колектив із святом: «Ви отримали змогу навчатися у Немирівському фаховому коледжі будівництва, економіки та дизайну ВНАУ. Пишайтеся тим, що ви увійшли в студентську родину славного навчального закладу, бережіть та примножуйте добрі традиції нашого коледжу, вчіться заради добробуту та процвітання українського народу. Бажаю вам досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів, ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Найщиріші привітання хочу висловити викладачам, які щедро діляться своїми знаннями та виховують високоінтелектуальну націю. Їх мудрість і великодушність залишається зі студентами на все життя».

Чернятинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету привітно зустрічав студентів, батьків, викладачів та гостей 1 вересня. В урочистій атмосфері відбулась посвята першокурсників у студенти коледжу. Цьогоріч до коледжу приєдналося 80 нових студентів.

З теплими привітаннями та важливими настановами до студентства звернулась проректор з виховної роботи та діяльності відокремлених структурних підрозділів Вінницького національного аграрного університету Любов Спірідонова, яка передала вітання, нагороди та подарунки від президента університету Григорія Калетніка та ректора – Віктора Мазура, побажала успіхів та підкреслила особливість аграрної освіти на теренах рідної держави. Любов Михайлівна наголосила на важливості обраних спеціальностей та можливості після закінчення коледжу продовжувати навчання у Вінницькому національному аграрному університеті.

           

У своєму вітальному слові директор коледжу, д.с.-г.н., професор Віталій Кучерявий побажав першокурсникам бути старанними у навчанні, наполегливо формувати свої здібності та берегти і примножувати кращі традиції коледжу. Під час урочистого заходу були вручені відзнаки та грамоти кращим студентам та академічним групам.

13325

Події у світлинах