logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

КОЛЕДЖІ ВНАУ ПРОДОВЖУЮТЬ ВИПУСКАТИ КВАЛІФІКОВАНИХ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ ІЗ СУЧАСНИМИ ПРОФЕСІЙНИМИ ЗНАННЯМИ ТА ПРАКТИЧНИМИ НАВИЧКАМИ

Сьогодні, 30 червня відбулись урочисті вручення дипломів випускникам "Технологічно-промислового фахового коледжу ВНАУ», "Немирівського фахового коледжу будівництва, економіки та дизайну ВНАУ» та "Чернятинського фахового коледжу ВНАУ».

Сотні якісно підготовлених будівельників, газовиків, землевпорядників, фахівці сфер фінансів, банківської справи та страхування, обліку та аудиту, підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, галузевого машинобудування, садово-паркового господарства, технологи харчової промисловості, юристи, бухгалтера, агроінженери та агрономи поповнили ряди молодших спеціалістів України. Знання, отримані в коледжах Вінницького національного аграрного університету, відрізняються актуальністю, а також відповідають сучасним вимогам. Сьогоднішні випускники користуються попитом на ринку праці, адже вони готові одразу після закінчення коледжу приступити до виконання своїх професійних обов’язків на належному рівні.

В урочистих заходах коледжів взяли участь: у Чернятині – ректор університету Віктор Мазур, у Вінниці – проректор з виховної роботи та діяльності відокремлених структурних підрозділів Любов Спірідонова, у Немирові – проректор з науково-педагогічної роботи, перспективного розвитку та гуманітарної політики Андрій Шинькович.

Виступаючи перед учасниками урочистих заходів, представники керівництва університету зачитали та вручили керівникам коледжів вітальні адреси від імені президента університету Григорія Калетніка. Звертаючись до випускників, Григорій Миколайович привітав їх з «вагомою сходинкою професійного становлення» та запросив продовжити навчання в стінах рідного ВНАУ на факультетах університету, що відкриє їм нові горизонти та великі можливості.

«Хай під мирним небом України щедро родять подільські ниви, у ваших родинах панує достаток, злагода і благополуччя, всі життєві іспити будуть складені на відмінно, а в серці кожного буде впевненість у завтрашньому дні», – зазначив у своїй вітальній адресі президент ВНАУ.

Коледжі ВНАУ у Вінниці, Могилеві-Подільському, Немирові, Ладижині та Чернятині запрошують на навчання випускників шкіл, професійних і професійно-технічних закладів освіти. Особливість навчання у коледжах ВНАУ полягає у тому, що освітній процес тісно пов’язаний з реальними умовами праці спеціалістів, яких вони формують. А освітня траєкторія одразу після коледжу на факультет університету на ІІ чи ІІІ курс освітнього рівня «Бакалавр» – це можливість не витрачати зайвий час на навчання і водночас отримати професійні знання, практичні навички і диплом престижного закладу вищої освіти, яким справедливо серед роботодавців вважається Вінницький національний аграрний університет.

16810

Події у світлинах