logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Інформативна зустріч на тему: «Чорнобиль: Трагедія та Пам'ять»

23.04.2024 року у стінах Вінницького національного аграрного університету відбулася зустріч здобувачів вищої освіти та кураторів академічних груп, заступників директорів інститутів та заступників деканів факультетів з виховної роботи та проректора з науково-педагогічної, виховної роботи та гуманітарної політики Скоромної Оксани.

Захід було приурочено до 38-річниці з Дня трагедії Чорнобильської катастрофи. Старшим викладачем кафедри екології та охорони навколишнього середовища факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства ННІ Агротехнологій та природокористування Врадій Оксаною підготовлено інформативну зустріч на тему: «Чорнобиль: Трагедія та Пам'ять». Усі учасники брали активну участь в обговоренні актуальної теми, коли наше життя розділилось на «до» та «після» катастрофи, були наведені та продемонстровані наслідки, які відчуває світ донині.

  

У кінці зустрічі проведена вікторина із інтерактивними питаннями, що стосувалися теми. По закінченню вікторини троє із учасників зайняли призові місця та були нагороджені символічними подарунками.

Такі заходи необхідні для молоді, адже 26.04.1986 р. Ми пам’ятаємо…

20831

Події у світлинах