logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Феєричне та казкове свято у Технологічно-промисловому коледжі Вінницького національного аграрного університету

З настанням зими діти в очікуванні чудес, які можуть здійснитись у День Святого Миколая та у новорічні свята. І саме сьогодні, в цей святковий та чарівний день, мрії багатьох дітей здійснились, адже вони отримали бажані подарунки та безліч неперевершених вражень. Саме такі позитивні емоції та неймовірні відчуття отримали діти співробітників Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету, які поринули у казку, підготовлену Радою студентського самоврядування коледжу. Теплими, щирими словами дітей привітав директор коледжу Руслан Будяк. Присутня на святі проректор з виховної роботи та гуманітарної політики ВНАУ Любов Спірідонова передала найщиріші вітання від дружньої університетської родини на чолі з президентом Григорієм Калетніком, та ректором Віктором Мазуром, побажавши здійснення усіх заповітних мрій дітей та віри у казку.

Сьогоднішнє свято особливе і для президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Миколайовича Калетніка, адже це є ще одна з можливостей долучитись до реалізації дитячих мрій і подарувати радість та незабутні враження.

В цей святковий день серця запрошених дітей заполонив неперевершений виступ підготовчої групи народного ансамблю танцю «Ровесник». В атмосферу казки дітям допомогли поринути мультиплікаційні персонажі, які підготували святкове дійство та солодкі подарунки.

У всіх був передсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. І у кожного, дорослого і малого, у серці зародилась надія – що в новому році неодмінно здійсняться усі мрії, які ми загадаємо під ялинкою! Тож нехай прекрасні зимові свята принесуть всім нам мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

 

464

Події у світлинах