logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Фахівців з права високого рівня підготовки побільшало завдяки структурному підрозділу Вінницького національного аграрного університету

Знати право, служити праву, захищати право – професійне кредо, яке сьогодні, 1 липня 2021 року стало невід’ємним життєвим гаслом для 68 випускників юридичного відділення спеціальності “Право” ВСП “Технологічно-промисловий фаховий коледж ВНАУ”.

Присутній на святі ректор Вінницького національного аграрного університету Віктор Мазур зазначив: “Ми впевнені, що отримані в коледжі глибокі знання, дозволять вам гідно вступити до молодої когорти правників і надалі лишатися на висоті вимог нашої доби, а продовження навчання у ВНАУ беззаперечно стане основою формування своєї професійної кар'єри на принципах соціальної справедливості, відповідальності, загальнолюдських цінностей!”.

Віктор Анатолійович передав найщиріші вітання від керівництва університету на чолі з президентом ВНАУ, академіком Григорієм Калетніком та побажання «цілеспрямовано крокувати вперед і стати вартовими законності та правопорядку».

“Юридичне відділення коледжу славиться не лише своєю багаторічною історією та традиціями, а й відомими випускниками – служителями його величності Закону”, – з вітальним словом звернувся до випускників відділення директор коледжу Руслан Будяк. Руслан Володимирович побажав випускникам здоров’я, добробуту, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності в ім’я процвітання юридичної освіти та науки в нашій державі, утвердження справедливості, правопорядку та законності.

Багато гарних слів та побажань цього дня прозвучали не тільки на адресу випускників, а й викладачів та батьків колишніх студентів. Художні номери у виконанні випускників та майбутнім поповненням коледжу стали чудовим доповненням сьогоднішнього свята.

Нагадуємо, що випускники 9-х та 11-х класів, які бажають приєднатись до дружньої родини відокремленого структурного підрозділу “Технологічно-промисловий фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету” та отримати достойну спеціальність, нагадуємо: вступна кампанія стартувала! На вас чекають: престижні спеціальності, найкраще навчання, проживання в комфортному гуртожитку, корисне дозвілля, різноманіття осередків прояву ваших можливостей та й цікаві моменти вашого життя!

12083

Події у світлинах