logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Викладачі кафедри маркетингу та аграрного бізнесу Вінницького національного аграрного університету взяли участь в семінарі «Конкурентоспроможна економіка України»

Бути в тренді та володіти сучасними економічними інструментами, щоб передати ці знання студентам, головна мета науково-педагогічних працівників кафедри маркетингу та аграрного бізнесу факультету менеджменту та права Вінницького національного аграрного університету.
Експорт як новий і важливий інструмент в розвитку компанії – саме такою була тема семінару, який відбувся 11 лютого в рамках програми Export Evolution Ukraine START за підтримки USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ).
Робота семінару охопила широке коло питань: ключові етапи підготовки до експорту, а саме з чого починається експорт, як перевірити готовність компанії до експорту, як обрати ринок та споживача, що таке канали збуту і в чому запорука успіху компанії під час експансії закордон. Орієнтація на міжнародні практики, європейський досвід, практичні кейси та унікальна експертиза від провідних фахівців в області експорту.
Спікер Арго Сільдвее, який має великий досвід в експорті широкого спектру товарів та є експертом в організації В2В зустрічей в Азії, поділився простими і доступними інструментами виходу на нові ринки, що базуються на власному досвіді. Головне кредо: Експортувати просто, потрібно лише знати з чого почати, а ми цього навчимо!!!

 

 

7766

Події у світлинах