logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

День працівників сільського господарства у ВНАУ

17 листопада у Вінницькому національному аграрному університеті з нагоди урочистостей до Дня працівників сільського господарства зустрічали людей, які без перебільшення тримають надійну оборону на продовольчому фронті, щоденно своєю невтомною працею наближаючи перемогу.

У надскладних умовах, на власному ентузіазмі і відповідальності, вони засівають поля і збирають урожай, щоб у кожного на столі був святий хліб, а ще допомагають нашим військовим.

«Цього року Вінницька область знову серед лідерів за обсягами виробництва сільгосппродукції. Наші аграрії в черговий раз продемонстрували свою фаховість. Попри виклики воєнного часу, вдалося виростити і зібрати гарний врожай зернових та зернобобових культур», - зауважив очільник ОВА Сергій Борзов.

Сільгоспвиробників відзначали грамотами Мінагрополітики та Вінницької ОВА.

Із словами щирої вдячності до сільгоспвиробників, аграріїв звернувся президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Калетнік: «Ви без перебільшення сьогодні творите великі подвиги, у надважких воєнних умовах, вам вдалося досягти значних успіхів у виробництві рослинницької і тваринницької продукції. Наші професійні Збройні сили і селяни дають можливість спільно наближати перемогу. Саме відданою працею аграріїв вдається надійно закривати фронт тилу. 

Розуміючи високу відповідальність, наш професорсько-викладацький склад докладає максимум зусиль, щоб відповідально і якісно забезпечувати свої обов’язки – виховувати майбутнє покоління аграріїв, які із любов’ю відноситимуться до батьківської землі».

Більшість із керівників та власників сільськогосподарських підприємств області – це випускники Вінницького національного аграрного університету, сьогодні у нас навчаються їхні діти, а у когось вже і онуки. Пишаємось, що маємо таких вихованців, які висловлюють нам щороку високу довіру і разом з нами формують майбутнє покоління професіоналів своєї справи.

19577

Події у світлинах