logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ДЕЛЕГАЦІЯ ВНАУ ВІДВІДАЛА МАПІП З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ

Відповідно до домовленостей, між керівництвом Вінницького національного аграрного університету і Міністром аграрної політики та продовольства України Романом Лещенком під час зустрічі з колективом університету - студентами, аспірантами, стартапівцями, науково-педагогічними працівниками, делегація ВНАУ відвідала МАПіП з робочим візитом. Представляли університет проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та міжнародної діяльності Світлана Лутковська, заступник директора НДГ «Агрономічне» Павло Довгань, викладач юридичних дисциплін факультету менеджменту та права Таїса Томляк, голова студентського самоврядування ВНАУ Антон Довгань, студентка факультету обліку та аудиту Ангеліна Козлан.

З перших хвилин наша делегація була вражена злагодженою та комунікабельною роботою апарату Міністерства.

 

Особливе захоплення викликала енергійність Романа Миколайовича, його уважність до обговорюваних питань, бажання вислухати і вирішити їх. Послідовність і обов’язковість виконання обіцяного - характерна риса Романа Лещенка, в чому ми переконалися аналізуючи реалізацію того, про що говорив міністр два місяці тому на зустрічі в університеті.

Усі підняті питання та проблеми були уважно розглянуті, ґрунтовно проаналізовані і позитивно вирішені Міністром.

Колектив Вінницького національного аграрного університету висловлює щиру вдячність Міністру Роману Лещенко за професійну підтримку та надану допомогу з усіх обговорюваних питань.

Про хід та деталі зустрічі делегація доповіла ректорату та членам Вченої ради ВНАУ.

14324

Події у світлинах