logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Цибулю, вирощену на підприємстві аспіранта ВНАУ, їдять мешканці нафтових королівств Персидської затоки

Аспіранти та докторанти, а також доктори філософії, кандидати та доктори наук, випускники Вінницького національного аграрного університету, ефективно працюють в реальному секторі економіки України та світу, навчають студентів і готують нові покоління молодих сучасних фахівців. Це свідчить про наявні в університеті і високий фаховий рівень науково-педагогічних працівників, і матеріально-технічна база, і освітньо-наукові програми, що постійно удосконалюються під потреби ринку праці. Акцентується увага і на розвитку універсальних соціальних навичок «Soft Skills», які включають в себе соціальну благодать, комунікативні здібності, мовні навички, особисті звички, співпереживання, управління часом, колективну роботу та лідерські якості. У Вінницькому національному аграрному університеті ефективно працює Наукова школа «Аграрна політика та продовольча, енергетична, екологічна безпека України» д.е.н., професора, академіка НААН України Григорія Калетніка.

«Ми пишаємось випускниками аспірантури та докторантури нашого університету, а також нашими нинішніми аспірантами та докторантами. Це в переважній більшості прогресивні люди, які розуміють переваги науки для розвитку усіх галузей економіки. Частина випускників аспірантури залишились викладати у ВНАУ, а багато докторів філософії, кандидатів і докторів наук, які здобули наукові знання та ступені в нашому університеті, сьогодні є ТОП-менеджерами, інженерами-конструкторами, агрономами, фахівцями з економіки та права, бухгалтерського обліку та аудиту. Їх всіх об’єднує науковий підхід до роботи, а саме він робить науковця-практика креативним, продуктивним та ефективним», – розповідає проректор з наукової та інноваційної діяльності, д.е.н., професор Інна Гончарук.

Підтвердженням слів Інни Вікторівни є тисячі прикладів успішності випускників аспірантури та докторантури ВНАУ. Серед них особливе місце займає керівник ТОВ «Органік-Д» Вадим Кричковський, який успішно завершив ІІІ рік аспірантури, де навчається, веде дослідну діяльність і здобуває ступінь доктора філософії з агрономії.

Вадим Кричковський вважає, що завдяки підготовці в аспірантурі ВНАУ, науковому керівнику Віталію Паламарчуку та іншим викладачам, багато процесів, які в АПК є досить новітніми, були ним успішно засвоєні і застосовані у практиці. «Знання, які Вінницький національний аграрний університет дає аспірантам, не лише застосовуються в практичній роботі, а й здатні допомогти вивести аграрне виробництво на якісно вищий рівень. Я це довів на прикладі своєї компанії «Органік-Д» і раджу всім агровиробникам повернутись обличчям до наукового підходу. Агровиробництво у співпраці з аграрною наукою в особі ВНАУ – це взаємовигідна співпраця на благо України, як годувальниці світу», – зазначив Вадим Кричковський. З гордістю керівник ТОВ «Органік-Д» поділився і тим, що цибулю вирощену на його підприємстві, споживають мешканці нафтових королівств Персидської затоки.

        

«Працюємо над збільшенням потужностей для зберігання продукції. Минулої осені отримали довгоочікуваний Global G.A.P. сертифікат. Харчова безпека міжнародного рівня – в пріоритеті, тому що саме це – шлях до зарубіжних партнерів», – ділиться своїми планами та досягненнями Вадим Кричковський та запрошує до аспірантури ВНАУ усіх, хто хоче розвиватись та виходити на нові рівні ведення бізнесу.

Нагадуємо, що основний набір до аспірантури та докторантури Вінницького національного аграрного університету триває до 31 липня 2021 року.
Абітурієнти подають документи на вступ за найсучаснішими освітньо-науковими програмами та відповідними спеціальностями, за якими здійснює підготовку університет на високому рівні: «Економіка», «Облік і оподаткування», «Матеріалознавство», «Галузеве машинобудування», «Харчові технології», «Агрономія», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

12496

Події у світлинах