logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Центром підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва проведено чергове навчання з питань охорони праці

За організації навчально-методичної госпрозрахункової лабораторії з охорони праці центру підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва Вінницького національного аграрного університету з 24 по 28 лютого 2020 року для працівників Комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна клінічна лікарня ім. М.І. Пирогова Вінницької обласної Ради», Комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна психіатрична лікарня №2 Вінницької обласної ради», Комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний центр служби крові Вінницької обласної Ради» та Вінницького національного аграрного університету проведено чергові навчання з питань охорони праці.

Кваліфіковані викладачі-практики навчально-методичної лабораторії з охорони праці досконало роз`яснюють та доносять до працюючих  необхідні знання діляться своїм невичерпним досвідом. Так, Твердохліб Ігор Вікторович к.т.н., доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці Вінницького національного аграрного університету, під час проведення навчання, наголосив, що пропаганда навчання з питань охорони – це інформаціне донесення відповідних знань, котра має емоційний вплив на працюючих з метою розвитку у них якості, що сприяють безпечній роботі; створення позитивного ставлення працівників до питань безпеки. Слухачі черпають для себе багато цікавої та корисної  інформації, проводять дискусії між собою.

Всі слухачі навчально-методичної госпрозрахункової лабораторії з охорони праці підтвердять свої знання на іспиті, котрий відбудеться по закінченні навчання.

7135

Події у світлинах