logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Студент факультету агрономії та лісівництва виборов друге місце на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності "Агрономія"

У Миколаївському національному аграрному університеті проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2018-2019 навчального року серед студентів аграрних та технічних закладів вищої освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації зі спеціальності «Агрономія».
В Олімпіаді взяли участь 98 студентів із 21 вищого навчального закладу 12 областей України. Вінницький національний аграрний університет представляли студенти 4-го курсу факультету агрономії та лісівництва Дмитревич Богдан і Сімакович Богдан.


Олімпіада проводилася у два тури, перший з яких передбачав виконання тестового та письмового завдання теоретичного характеру, а другий – практичні випробування, під час яких студенти визначали різні види мінеральних добрив, розпізнавали шкідників, хвороби рослин, насіннєвий матеріал, за допомогою гербарію визначали різні види бур’янів.
Студенти ВНАУ на високому рівні представили рідний факультет та університет. За підсумками ІІ етапу олімпіади, в напруженій боротьбі кращих студентів країни, студент факультету агрономії та лісівництва Вінницького національного аграрного університету Дмитревич Богдан здобув диплом ІІ ступеня, а Сімакович Богдан був відзначений грамотою за кращі знання з Агрохімії.


Висловлюємо щиру подяку керівництву Вінницького національного аграрного університету і факультету агрономії та лісівництва за надану можливість взяти участь у студентській олімпіаді.

865

Події у світлинах