logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

АКТУАЛЬНІ РІШЕННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ТА ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ВНАУ

21 листопада відбулось спільне засідання Вченої ради та уповноважених представників трудового колективу Вінницького національного аграрного університету.

В порядку денному засідання – зміни та доповнення до Статуту ВНАУ, продовження навчального процесу у грудні 2022 року та дообрання членів Вченої ради. В роботі засідання взяли участь 262 учасника – студенти, аспіранти, науково-педагогічні, педагогічні працівники та інші члени трудового колективу університету з усіх його структурних підрозділів.

У зв’язку зі змінами, які відбулись в чинному законодавстві, а саме внесенням змін до Законів України «Про вищу освіту», «Про освіту», змінами які відбулись у діяльності університету, виникла необхідність у внесенні змін до Статуту університету та викладення його у новій редакції. Учасники засідання внесли необхідні зміни та доповнення до Статуту ВНАУ.

Враховуючи ситуацію, яка склалась на сьогодні, учасниками засідання прийнято одноголосне рішення про початок ІІ семестру 2022-2023 навчального року 28 листопада 2022 року. Підтримали учасники засідання і зміни до навчального процесу аспірантури, а саме – очно з 1 березня 2023 року.

До складу Вченої Ради прийнято 6 нових членів з числа студентів факультетів університету на заміну вибувшим студентам, завідувач відділу аспірантури і докторантури ВНАУ Світлана Логінова та віце-прем’єр міністр України, Міністр Аграрної політики та продовольства України 2005-2010 років, доктор сільськогосподарських наук, академік Юрій Мельник.

18156

Події у світлинах