logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Акредитації освітніх програм ВНАУ підтверджують високі стандарти освіти та науки закладу

Вчора завершилась спільна робота групи експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та керівництва, науково-педагогічних працівників, аспірантів та випускників, студентського самоврядування та профкомів Вінницького національного аграрного університету з акредитації освітньої програми рівня вищої освіти «Доктор філософії» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». Відбулися численні зустрічі з різними категоріями учасників освітньої програми, в ході яких експерти отримували інформацію, ставили уточнюючі питання, моніторили відкриті інформаційні ресурси університету та на їх основі робили свої висновки та рекомендації.

В.о. ректора, проректор з наукової та інноваційної діяльності, доктор економічних наук, професор Інна Гончарук та усі, хто взяв участь у зустрічах з експертами, доклали усіх зусиль, щоб відстояти честь ВНАУ як закладу з високими стандартами освіти та науки. Представники ВНАУ підкріпили цю характеристику університету конкретними фактами та результатами багатьох індикаторів ефективності науково-педагогічного процесу. Серед іншого це і відкритість усіх процесів, високий рівень методологічного забезпечення, повнота та сучасність знань та навичок, які студенти та аспіранти отримують на навчальній та науково-дослідній базі ВНАУ, а також під час усіх видів практик.

«Ми впевнені, що ВНАУ випускає фахівців, здатних гідно працювати в різних галузях реального сектору економіки, тому що освітні програми постійно удосконалюються згідно науково-технічного прогресу та сучасних вимог ринку праці. А фахівці нашого університету постійно підтримують та підвищують свій професійний рівень», - заявила Інна Гончарук.

Керівництво ВНАУ уважно поставилось до зауважень та рекомендацій експертів НАЗЯВО, адже на думку проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи, кандидата технічних наук, доцента Ірини Гунько оцінка зі сторони фахівцями, яких НАЗЯВО залучає до експертної роботи, вказує нам, що потрібно підсилити, яким аспектам науково-педагогічної роботи приділено недостатньо уваги.

В цілому за попередніми висновками експертів по 133 спеціальності висновки позитивні, а озвучені на підсумковій зустрічі шість пунктів рекомендацій не критичні.

Сьогодні, 8 липня, розпочалась акредитація спеціальності 132 «Матеріалознавства».

12119

Події у світлинах