logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

7 лютого студенти ВНАУ взяли участь у менторській зустрічі

7 лютого 2020 року студенти 4 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь у менторській зустрічі, яка відбулась у Регіональному департаменті UKRSIBBANK у Подільському регіоні. Зустріч проходла у рамках кейсу WOW-Bank Challenge, головний приз якого – подорож до Парижа.

Менторська зустріч мала на меті допомогти студентам оцінити чинні стандарти обслуговування клієнтів Банку, проаналізувати ефективність систем забезпечення якості надання послуг, проаналізувати досвід видатних компаній в обслуговуванні клієнтів, створити ефективну сервісну модель обслуговування.

На зустрічі менеджери банку по роботі з клієнтами розповідали про особливості та вимоги обслуговування преміальних клієнтів та клієнтів масових сегментів роздрібного бізнесу. Також зазначили про необхідність удосконалення сервісної моделі обслуговування клієнтів.

В результаті спілкування з менторами студенти мали можливість оцінити діючі системи надання послуг клієнтам, визначити їх слабкі місця та окреслити пріоритетні напрямки формування інноваційної сервісної моделі обслуговування клієнтів.

5062

Події у світлинах