logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

4 МОЛОДИМ ВЧЕНИМ ВНАУ ПРИЗНАЧЕНО СТИПЕНДІЇ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Відповідно до Постанови президії Комітету з Національної премії України імені Бориса Патона від 8 травня 2024 р. № 2 «Про призначення стипендій та продовження виплати стипендій Президента України та Кабінету Міністрів України для молодих вчених» призначено 23 стипендії та продовжено виплату 294 стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених, серед яких 264 стипендії призначено молодим вченим, які працюють/навчаються у закладах вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління МОН. Серед числа стипендіатів є чотири молодих вчених Вінницького національного аграрного університету. Наукова робота трьох стипендіатів ВНАУ була успішно атестована, серед яких – д.е.н., професор, проректор з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності, професор кафедри економіки та підприємницької діяльності Інна ГОНЧАРУК; к.с.-г.н., доцент, доцент кафедри лісового та садово-паркового господарства, заступник директора навчально-наукового інституту агротехнологій та природокористування з наукової роботи Ганна ПАНЦИРЕВА; к.т.н., доцент, доцент кафедри технологічних процесів та обладнання переробних і харчових виробництв, заступник декана інженерно-технологічного факультету з наукової роботи Ігор КУПЧУК та один молодий вчений ВНАУ виграв конкурсний відбір та вперше отримав стипендію – доктор філософії з галузевого машинобудування, старший викладач кафедри технологічних процесів та обладнання переробних і харчових виробництв інженерно-технологічного факультету Сергій БУРЛАКА.

Нарахування та виплата стипендій проводиться з травня по жовтень 2024 року. Обов’язковою умовою для здобуття стипендії є наявність у претендентів вагомих наукових результатів, а також можливість проводити наукові дослідження, здійснювати актуальні науково-технічні розробки.

Вітаємо молодих вчених ВНАУ з отриманням стипендії, зичимо і надалі плідно та результативно продовжувати роботу над стартапами, науковими проєктами, розробками за пріоритетними напрямами наукових досліджень заради розвитку вітчизняної науки і економіки країни та зміцнення авторитету ВНАУ!

19976

Події у світлинах