logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

30 жовтня відбулось засідання Вченої ради університету

30 жовтня у Вінницькому національному аграрному університеті відбулося  засідання Вченої ради. 

Відкрив засідання президент університету Григорій Калетнік, який зазначив, що  цьогорічний жовтень став  особливим  у нашому житті. 

Адже традиційно на День Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначили 38 річницю з нагоди Дня  заснування університету, з гарним подарунком до цієї дати підійшла велика когорта  талановитих науково- педагогічних працівників, які успішно захистили докторські, кандидатські дисертації, отримали  вчені звання доцента, професора, чим  значно збагатили науковий потенціал ВНАУ. 

З небувало високим результатом  на всеукраїнському рівні 93% «ЗА», обрано ректора університету Мазура В. А.

Це надвисокий результат, який свідчить про  високу згуртованість, монолітність нашого колективу, прогресивний розвиток та вагомі досягнення в науковій, освітній та організаційній діяльності. Ми проходимо з вами складні, тернисті дороги, кожен раз підвищуємо вимоги та ставимо високі цілі і досягаємо їх!

Ці перемоги і сформували позитивний імідж університету на освітянському просторі нашої держави. Результат виборів це наша велика і спільна перемога та нелегка ноша для новообраного ректора. Тому ми і надалі маємо постійно зміцнювати професорсько-викладацький склад, посилювати вимоги, удосконалюватися, мобілізовувати всі сили на досягнення все кращих і кращих результатів. 

Президент університету висловив переконання, що це під силу Віктору Анатолійовичу, адже в нього є декілька сильних факторів – він навчався у нашому університеті, у нас захистив дисертацію, у нас пройшов гарний шлях від декана факультету, керівника навчальної частини, проректора з навчальної роботи, аж  до ректора. Він знає і дорожить нашими традиціями, досягненнями, іміджем навчального закладу.

В свою чергу Віктор  Мазур  подякував президенту університету, членам  Вченої ради та всьому колективу за довіру!Запевнив, що ідеологія Вінницького національного аграрного університету буде збережена і надалі і буде будуватися на забезпеченні стабільності, високого рівня підготовки студентів, успішному розвитку науки, освіти, інноваційної та міжнародної  діяльності. 

Президент та ректор університету вручили:

–    диплом доктора технічних наук Цуркану Олегу Васильовичу, директору Ладижинського фахового коледжу

–    диплом кандидата педагогічних наук Кондратовій Марині Володимирівні, директору Немирівського фахового коледжу.

–    диплом кандидата сільськогосподарських наук Браніцькому Юрію Юрійовичу, директору Уладово-Люлинецької  дослідно-селекційної станції

–    диплом кандидата економічних наук Дмитрику Олегу Вікторовичу, першому заступнику Іллінецького міського голови

–    диплом кандидата економічних наук Шевчук Ганні Вікторівні,  асистенту кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії,

–    атестат вченого звання доцента Лутковській Світлані Михайлівні, викладачці кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії

–    атестат вченого звання доцента Гуцол Галині Василівні, старшому викладачу кафедри екології та охорони навколишнього середовища

–    атестат вченого звання доцента Козаченко Анні Юріївні, старшому викладачу кафедри аудиту та державного контролю

–    атестат вченого звання доцента Кравцю Руслану Андрійовичу, старшому викладачу кафедри української та іноземних мов.

Надзвичайно приємними, теплими були виступи науковців, які стали на якісно новий етап своєї наукової діяльності. Вони подякували Вченій раді, своїм науковим керівникам і консультантам , колективу ВНАУ за підтримку та створення всіх умов для зростання молодих, енергійних, успішних науковців.

Вчена рада університету розглянула велику кількість питань, які значно посилять перспективний розвиток Вінницького національного аграрного університету.

9486

Події у світлинах