logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

30 вересня 2019 року конференція трудового колективу Вінницького національного аграрного університету обрала голову профспілкової організації

30 вересня відбулася конференція трудового колективу Вінницького національного аграрного університету. На порядку денному 11 питань, які стосувалися звіту про діяльність профспілкової організації співробітників ВНАУ протягом 2015-2019 років та переобрання керівного складу організації, ревізійної, мандатної комісії та обрання делегатів на конференцію обласної профспілкової організації працівників освіти.

Відкрив конференцію ректор університету Віктор Мазур, який привітав делегатів від факультетів, структурних підрозділів та коледжів і побажав плідної роботи. Учасники сформували робочі органи конференції.

Звітувати перед колективом, який довірив захист своїх трудових, соціально-економічних прав та інтересів – завжди відповідально. Але профспілкова організація працівників ВНАУ – це потужна організація, яка постійно працює над розвитком і вдосконаленням та захистом трудових та соціальних інтересів членів трудового колективу. 

Голова організації Олена Солона поінформувала колектив  про діяльність профспілкової організації співробітників ВНАУ протягом 2015-2019 років. Зупинилася на основних аспектах діяльності організації, яка неодноразово стояла на захисті загальнодержавних соціально-економічних інтересів щодо підвищення заробітної плати науково-педагогічних працівників, зменшення комунальних тарифів тощо, приєднуючись до всеукраїнських профспілкових мітингів. Профспілкова організація підтримувала тісний зв'язок із юристом обласних профспілок, який надавав працівникам безкоштовні консультації у захисті їх прав та інтересів різного спрямування. Члени організації мали можливість пройти оздоровлення та отримати відповідні виплати на лікування, ювілеї, при народженні дітей, на поховання. Окрім того профспілковий комітет активно підтримував захист прав університету у важливих питання відстоювання права постійного користування державними землями сільськогосподарського призначення у наукових інтересах та повернення мільйонної заборгованості університету. Активно надавалась підтримка у всіх іміджевих питаннях розвитку ВНАУ, профорієнтаційній роботі, проведенні загальноуніверситетських заходів, підтримці талановитих дітей, які займаються у центрі культури та дозвілля, у питанні придбання сценічних костюмів та апаратури.

Олена Василівна  подякувала за плідну співпрацю, розуміння та підтримку всіх ініціатив профспілкової організації керівництвом університету – президентом Григорієм Калетніком та ректором Віктором Мазуром.

Приємно відзначити, що напередодні, 26 вересня Федерація профспілок України нагородила Олену Солону нагрудним знаком ЦК Профспілки «Профспілковий лідер».

В свою чергу ректор університету Віктор Мазур подякував Олені Василівні та всій організації за плідну роботу. Схвальні відгуки пролунали і від працівників університету та коледжів. Отож роботу організації визнано задовільною, а кандидатуру Олени Солоної знову повторно запропоновано на обрання головою організації, що делегати конференції підтримали одноголосно та сформували керівний склад організації, ревізійної і мандатної комісії.

 Вітаємо з обранням і щиро бажаємо натхнення та наснаги у захисті прав та інтересів працівників Вінницького національного аграрного університету.

4366

Події у світлинах