logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

25 років прийняття Конституції України

Від імені працівників та студентів Вінницького національного аграрного університету вітаємо з ювілейною 25-річницею прийняття Конституції України!

Людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека - це головні цінності українського народу, які вже чверть сторіччя відображені в Основному Законі України. І кожен свідомий громадянин зобов’язаний пам’ятати про це, дбаючи про сьогодення та майбуття нашої країни.

Виконуючи функції головного оберегу державності, соборності та прав людини, Конституція України закріпила бажання українців жити у власній незалежній державі. І в день її прийняття, 28 червня, ми вкотре переповнюємося гордістю за славну українську історію, в якій чільне місце посідає героїзм та трудова звитяга. В цей день, ми по-особливому, з турботою говоримо про непросте сьогодення України. Та в День Конституції українці мріють про втілення усіх закладених в Основний Закон прав та свобод громадянина України.

Нехай доля буде прихильною до народу України, мудрість, професіоналізм панують у владі і нехай розквітає в нашій країні наука та освіта.

Вінницький національний аграрний університет був і залишається центром розвитку науки, освіти, високих стандартів патріотизму та культури.

Ми завжди не лише свято цінуємо, а й своєю повсякденною працею зміцнюємо конституційні цінності, серед яких - гуманізм, демократія, право, закон і справедливість.

 

Президент університету
Григорій Калетнік

Ректор університету
Віктор Мазур

12079

Події у світлинах