logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

23 травня ІІІ Міжнародний науково-практичний онлайн-офлайн Конгрес з ветеринарної медицини USAVA-VNAU 2021 завершив свою роботу.

На урочистому закритті Конгресу виступив ректор університету, к.с.-г.н., професор Віктор Мазур.
Ректор університету від себе особисто та від президента університету, д.е.н., професора, академіка НААН України Григорія Калетніка щиро подякував учасникам Конгресу за можливість протягом трьох днів всім науково-педагогічним працівникам, студентам, аспірантам відвідати лекції найтоповіших науковців світу, бути присутніми на усіх майстер-класах, переймати професійну майстерність від ветеринарних лікарів, які є найкращими у своєму напрямку. Слова подяки були висловлені на адресу студентів Вінницького національного аграрного університету, адже крім участі у Конгресі, вони взяли на себе велику частину роботи, що стосувалась організації кави-брейк, створення неймовірної дружньої атмосфери та постійну опіку над гостями від урочистого відкриття до урочистого закриття, як кажуть в народі 24/7. Саме тому, в один голос гості Конгресу відмітили: «У ВІННИЦЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ АГРАРНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ – ЗОЛОТІ ДІТИ». 
Особливі слова подяки лунали на адресу декана факультету, голови Української асоціації лікарів ветеринарної медицини Владлена Ушакова, викладачів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії і факультету економіки та підприємництва і звичайно ж працівників університетської їдальні, які постійно забезпечували організаційне проведення Конгресу.
На завершення виступу Віктор Анатолійович побажав всім міцного здоров’я, займатись лише профілактичним лікуванням, а не хірургічним втручанням і висловив впевненість, що ювілейний 20-й Конгрес також відбудеться у стінах рідного ВНАУ. 
Декан факультету Владлен Ушаков від імені усіх учасників Конгресу передав найщиріші слова вдячності керівництву університету за неперевершену гостинність, за створені прекрасні умови для проведення майстер-класів, за надсучасні лекційні аудиторії, за домашній затишок, вишукані страви, ресторанне обслуговування в університетській їдальні.
Підсумки підведені, результати вражаючі, мета досягнута, але попереду нові горизонти, підкорення нових складних наукових вершин, нові задуми і плани, які обов’язково будуть втілені в життя.

12038

Події у світлинах