logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

20 березня відбулося засідання Вченої ради ВНАУ

20 березня відбулося засідання Вченої ради ВНАУ.

Голова Вченої ради, президент університету, д.е.н., професор, академік НААНУ Григорій Калетнік та ректор , к.с-г.н. , професор Віктор Мазур вручили атестати вчених звань:
– Ткачуку Олександру Петровичу, завідувачу кафедри екології та охорони навколишнього середовища, д.с.-г. наук, атестат професора;
– Мазур Олені Василівні, к.с.-г. наук, старшому викладачу атестат доцента;
– Паламаренко Яні Вікторівні, заступнику директора з виховної роботи ВСП «Технологічно-промисловий фаховий коледж ВНАУ, к.е.н., старшому викладачу кафедри економіки та підприємницької діяльності, атестат доцента.

Зі слів Яни Паламаренко для неї дана подія є надзвичайно пам’ятною, адже будучи ще студенткою, аспіранткою а сьогодні таке бажане та довгоочікуване звання доцента – це свідчення тих великих можливостей для студентів у стінах рідного ВНАУ, яскравий приклад, як підтримка та мотивація керівника вишу впливають на долю молодих людей, докорінно змінюють їх життєвий шлях.

Не менш хвилюючим моментом засідання стало вручення сертифікатів успішності 17-ти студентам університету, учасникам програми академічної мобільності, стипендіатам університету-партнера Вайнштефан-Тріздорф (Німеччина) у рамках Міжнародного проєкту ДААД «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи (2022)», який реалізувався Еразмус+.

«Таке високе визнання – це вперше за всю історію нашого університету така чисельна кагорта студентської еліти стала колективним учасником авторитетного міжнародного проєкту, що демонструє високий рівень знань та професійних навичок наших студентів і як результат отримали найвищу оцінку від університету-партнера» – підсумувала проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, д.е.н., професор Світлана Лутковська.

Слова щирої вдячності прозвучали із уст студентки 4-го курсу факультету обліку та аудиту, учасниці проєкту Ангеліни Козлан – за створені в університеті умови для міжнародної співпраці, великі можливості відчути на собі міжнародну мобільність, іти в ногу з часом, інтегруватися в міжнародний освітній простір та невпинно працювати над своїм особистісним розвитком.

Проректор з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності, д.е.н., професор Інна Гончарук представила членам Вченої ради вагомі перемоги студентів та їх керівників у міжнародних наукових конкурсах.

Дипломами 1-го, 2-го, 3-го ступенів нагороджені – 13 студентів та наукових керівників.

Вчена рада університету заслухала звіт ректора ВНАУ, к.с.-г.н, професора Віктора Мазура про результати роботи за 2022 рік, та прийняла відповідну ухвалу.

Було також заслухано звіт декана факультету менеджменту та права к.е.н., доцента Людмили Пронько про результати роботи та перспективи розвитку факультету менеджменту та права.

Розглянули анотовані звіти стипендіатів Кабінету Міністрів України.
– звіт доктора економічних наук, професора, проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності, провідного наукового співробітника Інни Гончарук;
– звіт кандидата технічних наук, доцента кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці, провідного наукового співробітника Ігоря Купчука.

Заслухали інформацію проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи, д.е.н., професора Світлани Лутковської та затвердили освітньо-професійну програму «Податковий менеджмент і консалтинг» першого (бакалаврського рівня «Фінансовий контроль та експертиза» першого (бакалаврського рівня).

А також, визнали результати підвищення кваліфікації (стажування) науково-педагогічних працівників університету та результати закордонного стажування (підвищення кваліфікації) науково-педагогічних працівників ВНАУ.

Вчена рада розглянула ще ряд важливих питань, що забезпечують життєдіяльність університету.

18544

Події у світлинах