logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Запрошуємо до участі у хакатоні з кругової економіки «Circular Economy Hackathon 2019»

Запрошуємо студентів, аспірантів, здобувачів та науковців університету до участі у хакатоні з кругової економіки «Circular Economy Hackathon 2019», який буде проходити 05-06 жовтня 2019 року в Інноваційному парку Unit City за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 3.

Захід проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою збільшення вітчизняних досягнень у сфері інноваційної діяльності та трансферу технологій, розвитку ініціатив у напрямках енергоефективності та збереження екології.

Під час заходу за участі провідних українських та іноземних спікерів планується розгляд таких питань:

– відновлюваність матеріалів та ресурсів;

– рішення та матеріали, що замінять пластик;

– продовження життєвого циклу товару;

– ресурсоефективність та переробка відходів;

– «кругові» та еко-дизайн;

– шерингова економіка;

– продукт як сервіс (нові бізнес моделі).

У разі зацікавленості, запрошуємо долучитись до участі у зазначеному заході, заповнивши реєстраційну анкету за онлайн-посиланням https://cehackathon.com/ та обов’язково подавши інформацію про реєстрацію у науково-дослідну частину університету. Реєстрація та участь – безкоштовна, на конкурсній основі. Переможці конкурсу отримають від організаторів грошові призи та можливості як для власного розвитку, так і для реалізації своїх ідей спільно з компаніями-партнерами.

Більше інформації про хакатон, порядок реєстрації (власне посилання на реєстраційну онлайн форму), а також інформацію про менторів та суддів конкурсу можна знайти за посиланням: https://cehackathon.com/.

Контакти: адреса м. Київ, вул. Євгена Коновальця, 36 д. Телефон – +380979522273. E-mail: rethinkua@gmail.com.

Розпорядження 

Додаток

1356

Події у світлинах