logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Умови участі у щорічному конкурсі WTO Essay Award

Метою проведення конкурсу є сприяння високоякісним науковим дослідженням з питань торговельної політики і міжнародного торговельного співробітництва та зміцнення відносин між СОТ та академічною спільнотою.

Винагорода. Винагорода за перемогу есе у конкурсі становитиме 5 тис. швейцарських франків. У разі співавторства винагорода буде поділена порівну між авторами. Про результати конкурсу буде офіційно оголошено на щорічній зустрічі Європейської групи з дослідження торгівлі (European Trade Study Group), яка є найбільшою конференцією, де обговорюються питання міжнародної торгівлі. Церемонія нагородження відбудеться у вересні 2020 року у м. Гент (Бельгія).

Відбір. Обрання переможця здійснюватиме Академічна відбіркова комісія (an Academic Selection Panel). До її складу входитимуть викладачі провідних іноземних установ за підтримки Секретаріату СОТ.

Критерії відбору. Зміст есе має бути акцентований на питаннях, пов’язаних з торговельною політикою та міжнародним торговельним співробітництвом (обсяг – до 15 тис. слів). Автор (співавтори) есе повинні мати або завершувати здобуття наукового ступеня. Особи віком понад 30 років можуть також приймати участь, якщо вони захистили науковий ступінь не більше двох років тому. У разі співавторства, ця вимога застосовується до всіх авторів.

Терміни подання есе. Есе мають бути направлені до СОТ за електронною адресою essay.award@wto.org до 8 червня 2020 року. Підрозділ з економічних досліджень та статистики Секретаріату СОТ (Economic Research and Statistics Division of the WTO Secretariat) до 24 червня 2020 року сформує перелік есе, які відповідають критеріям відбору, а відбіркова комісія до 24 липня 2020 року визначить переможця конкурсу. Лише автори перелічених есе будуть поінформовані про результати відбору.

Публікація. Есе автора (співавторів), що перемогли у конкурсі, буде опубліковано у виданні СОТ (WTO Working Paper Series).

Подання. Всі матеріали повинні бути направлені на електронну адресу essay.award@wto.org. Матеріали повинні включати в себе окремі вкладення в форматі PDF:

  1. Есе
  2. Резюме (CV) автора (співавторів) із зазначенням:

- поточного статусу кандидата;

- заклад освіти (наукової установи), де здобуто або здійснюється підготовка для здобуття наукового ступеня;

- рік (або очікуваний рік) здобуття наукового ступеня;

- дата народження автора (співавторів).

Відповідну інформацію про проведення конкурсу есе у 2020 році розміщено в оголошенні на офіційному сайті СОТ у рубриці “News and Events”, підрубриці “Current news”.

2266

Події у світлинах