logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Оголошення! Участь студентів у соціальній програмі Scholarship

Зареєструватися та ознайомитися з умовами та темами конкурсу можна на сторінках проєкту грантонадавачів:

І грант - 20 000 грн. -  https://renix.com.ua/scholarship/  (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@renix.com.ua),

ІІ грант - 18 000 грн. -  https://seoquick.com.ua/scholarship-ua/  (запитання та роботи надсилати на пошту: lily@scholarship.events обо через форму зворотнього зв'язку)

ІІІ грант - 500   EUR   -  https://wellcoinpay.com/scholarship-program/  (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@wellcoinpay.com)

І грант. Scholarship – це соціальна програма, мета якої – заохочення вивчення студентами перспективних сфер. Вона передбачає фінансову виплату студентам, які показують високі академічні показники. Переможці визначаються на конкурсній основі.

Хто може стати учасником програми?

Програма доступна всім студентам технікумів, коледжів та університетів. Форма навчання та фактична спеціальність при цьому не грає ролі. Спробувати свої сили можуть студенти, які навчаються спеціальностями в сферах маркетингу та digital-маркетингу, журналістики та інформаційних технологій, реклами та PR, дизайну та економіки та інших.

Спочатку учасник повинен вибрати тему, потім зареєструватися. Після цього слід зібрати і опрацювати максимум інформації щоб підготувати якісну роботу. Оцінку ставить незалежне журі після перевірки роботи учасників.

Які роботи можуть брати участь? Учасники можуть самостійно вибирати спосіб подачі матеріалу, його формат і мету. Стаття, доповідь або есе на відповідну тематику. Дослідження.  План розвитку підприємства. Власний план розвитку підприємства. Макет рекламної кампанії. Додаток або сервіс, який може зацікавити людей. Учасник повинен максимально проявити свої знання і навички. Матеріал повинен бути на 100% унікальним і корисним. Кандидат може самостійно вибрати цікаву йому сферу для вивчення. Але важливо повністю розкрити тему і не дублювати вже існуючі матеріали. Заявки з конкурсними матеріалами приймаються з 01.02.2020 по 01.09.2020 включно. Ми ретельно перевіряємо результати досліджень кожного учасника. Ім'я переможця оголошується протягом 7 днів після закінчення прийому заявок. Посилання на свої роботи слід відправити нам електронним листом на scholarship@renix.com.ua , вказавши ПІБ та назву навчального закладу. Зареєструватися за посиланням https://renix.com.ua/scholarship/

ІІ грант. Хто може взяти участь: Будь-який студент 1 – 5 курсів денної та заочної форм навчання. Форма навчання контрактна. Умови: Написати дослідження на тему інтернет-реклами. Тему обирайте самостійно, але не пишіть на загальну, наприклад “Що таке інтернет-реклама?”. Де можна опублікувати матеріал?

Ви можете опублікувати матеріал на сайті університету або в тематичному блозі. Обов’язково на початку статті зробіть примітку: “Стаття розміщена в рамках проекту Scholarship від SEOquick”. Також Ви можете відправити Google-документ для публікації у нашому блозі. Роботи приймаються до 10 серпня 2020 року. Оголошення переможців відбудеться 20 серпня 2020 року.

Зареєструватися за посиланням https://seoquick.com.ua/scholarship-ua/

ІІІ грант. Scholarship – це соціальна програма, спрямована на допомогу обдарованим і талановитим молодим людям в отриманні якісної освіти для реалізації себе в обраній професії. Такий конкурс дозволяє отримати гідну грошову винагороду для оплати вартості навчання в будь-якому навчальному закладі на території країни. Сума виграшу становить 500 EUR. Особливістю проекту є цільове використання грошей – сума отриманого гранту перераховується безпосередньо на рахунок ВНЗ. Такий підхід гарантує отримання студентом спеціальності для подальшого розвитку.

Хто може взяти участь у конкурсі? Студенти, які вже проходять навчання – спеціальність і курс не мають ніякого значення. Для того щоб поборотися за грант для оплати навчання, бажаючим необхідно написати есе, дослідження або доповідь на тему організації та удосконалення технологій проведення грошових операцій для обслуговування комерційних сайтів, можливостей сучасного інтернет-еквайрінгу. Вітаються нові ідеї про те, як спростити і полегшити ведення бізнесу в інтернеті та інші цікаві теми і напрямки роботи, пов’язані з цією сферою.

Всі бажаючі взяти участь у програмі можуть готувати власні розробки і подавати їх в період з 25.03.2020 по 25.07.2020. Після цього комісія ретельно перевірить всі подані роботи, проведе їх об’єктивне оцінювання та обере переможця.  Офіційне оголошення результатів конкурсу відбудеться 25.08.2020. Ми чекаємо на ваші роботи!

Зареєструватися за посиланням https://wellcoinpay.com/scholarship-program/.

2978

Події у світлинах