logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Оголошення! Участь у KPMG and ACCA present: Audit Battle is back

Участь у  "KPMG and ACCA present: Audit Battle is back" - це змагання між командами економічних факультетів ЗВО України.

Якщо коротко, то необхідно розробити тендерну пропозицію для однієї компанії, після цього дається доступ до робочої документації від бухгалтерів клієнтської компанії та розпочнеться підготовка аудиторського звіту.

Інтерес: подарунки; Зустріч: спілкування з ТОПами KPMG та ACCA під час розробки пропозиції; Робота або стажування: можливість спрощеного працевлаштування у KPMG в Україні.

11 вересня – старт реєстрації. Можна реєструватись на змагання самостійно, створювати команду, завантажувати допоміжну інформацію та брати участь у тендері на проведення аудиту,  розпочинати роботу над завданням.

10 жовтня – завершення реєстрації. Останній день, коли ви маєте змогу подати свою тендерну пропозицію (до 23.59).

15 жовтня – публікація кейсу.     Півфіналісти отримують доступ до робочої документації клієнта. Можна розпочати проведення безпосередньо самого аудиту. А також підготувати свої питання до Skype-зустрічі з менторами від KPMG та ACCA

17 жовтня – 18 жовтня – зустріч із менторами по Skype.Можливість поставити усі питання щодо кейсу та отримати консультації від професіоналів KPMG та ACCA

07 листопада – дедлайн.   Це останній день, коли ви можете завантажити своє  фінальне рішення (до 23.59).

11 листопада – оголошення фіналістів.  Будуть оголошені фіналісти нашого змагання.

19 листопада  –      Фінал в офісі KPMG в Україні.      Презентація рішень команд та нагородження переможців.

Умови: Вартість: безкоштовно; Секція: фінанси; Мова: російська, українська, англійська; Команда: 1-5 осіб; Спеціальність: Consulting.

Вимоги до учасників:  Знання економіки та бух обліку. Вміння працювати в команд.  Аналітичні здібності. Рівень англійської Intermediate+.  Студенти університету 3-4 курсу бакалаврату та 1-2 курсу магістратури та випускники будь-яких економічних спеціальностей.

Сайт: www.kpmg.ua. Служба підтримки CASERS Vodafone: 099 013 06 66 Lifecell: 063 890 41 47 Viber/WhatsAapp: 063 890 41 47 Email: support@casers.org.

Розпорядження

Додаток

1252

Події у світлинах