logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Оголошення! Компанія «Укрстрахування» оголошує грантовий конкурс на 15 тис грн.

Оголошення!

Компанія «Укрстрахування» оголошує грантовий конкурс на 15 тис грн.


Учасники: студенти 2-5 курсів ВНЗ України, які отримують освіту на контракті, при цьому вартість річного навчання не перевищує 15 000 грн. Якщо вартість навчання перевищує суму гранту, кошти все одно виплачуються у ВНЗ, але різницю доплачує сам студент.
Форма навчання (денна або заочна) значення не має.
Робота на конкурс – це стаття, написана українською або російською мовою, обсягом 1000-3000 слів. Ви маєте написати та відправити нам унікальну статтю, яка структуровано висвітлює ваші дослідження та підсумки з наступної теми: «Кращі кейси європейського страхування: як вони можуть бути корисні Україні?».
Статті перевірятимуться на унікальність сервісом пошуку плагіату. Унікальність текстів має бути 100%. Методичні рекомендації до написання конкурсної роботи за посиланням https://www.scholarship.in.ua/docs/Metodichni-recomends.pdf.
Після реєстрації на участь (у формі зворотнього зв’язку на сайті https://maanimo.com/scholarship) є декілька варіантів представлення статті для оцінювання:
• опублікувати на сайті свого ВНЗ;
• опублікувати на іншому тематичному ресурсі;
• надіслати на пошту grant@scholarship.in.ua (формат Word або Google Docs).
Якщо ви опублікуєте свою роботу на сайті, обов’язковою умовою є вказівка на те, що автор статті є учасником конкурсу, з активним посиланням на умови конкурсу. Наприклад: «Дослідження підготовлене в рамках програми: Отримай грант на навчання у ВНЗ України від…»
Якщо ж стаття не опублікована на інших веб-ресурсах, і вона надіслана організаторам поштою, організатор залишає за собою право викласти її на сайті організатора з персональним авторством та зазначення назви ВНЗ, де навчається студент.
Незалежне журі оцінює написані студентами роботи, і шляхом підрахунку балів від кожного члена журі визначається три найкращі статті.
Автори цих статей мають захистити свої роботи, приїхавши особисто у день захисту. Того ж дня за результатами захисту відбувається визначення переможця та урочисте нагородження усіх трьох учасників заохочувальними призами.
Прийом робіт з 10 вересня по 20 грудня 2019 року.
Оцінка робіт членами журі з 21 по 30 грудня 2019 року.
Захист робіт та нагородження переможців орієнтовно10 січня 2020 року.

2259

Події у світлинах