logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Конкурс проектів прикладних досліджень у сфері продовольчої безпеки

Катарський національний дослідний фонд за погодженням з Міністерством закордонних справ України та Міністерством освіти і науки України оголошує конкурс проектів прикладних досліджень у сфері продовольчої безпеки, спрямованих на заохочення та розвиток продуктивних і стабільних систем місцевого виробництва харчових продуктів, які підвищують їх безпечність, покращують якість харчування і зміцнюють стійкість. Фінансова підтримка проектів надається Катарським національним дослідним фондом та Міністерством муніципалітетів і навколишнього середовища Катару і становить від 300 тис. до 750 тис. доларів США на кожен проект в залежності від його тривалості (1-3 роки). Подати проектну пропозицію можна до 2 жовтня 2019 року.

Вичерпна інформація щодо конкурсу проектів розміщена на веб-сайті Катарського національного дослідного фонду (https://www.qnrf.org) у розділі “Funding” – “QNRF-MME Joint Funding”. Зведена інформація щодо умов конкурсу наведена нижче у дорожній його карті.

У разі зацікавленості МЗС України у межах своєї компетенції сприятиме налагодженню контактів із Катарським національним дослідним фондом.

 

Дорожна карта Конкурсу проектів

Конкурс розпочинається

6 травня 2019 (опівдні за Дохським часом

Термін подання

Кінцева дата подання пропозицій: 2 жовтня 2019 (опівдні за Дохським часом) Остаточне подання 2019 (полудень, час у Досі).

Оголошення результатів

Січень/Лютий 2020

Очікувана дата початку проекту

Робота над проектом може розпочатися лише після підписання Угоди про фінансування. Цей процес може зайняти 60 днів з моменту оголошення нагороди, і це має бути враховане при підготовці термінів реалізації програми.

Пріоритети досліджень

Місцеве виробництво продуктів харчування

Громадська ініціатива

Політика та законодавство

Посилення стійкості серед людей та агропродовольчих систем

Логістика поставок

Вимоги до кандидатів

Керівник проекту повинен співпрацювати з установою у Катарі або поза її межами. Науковець (науково-педагогічний працівників) від академічної / науково-дослідної установи повинен бути дослідником, який навчається у докторантурі та має відповідний науковий ступінь. Учасники від виконавця мають мати принаймні п'ять експертних публікацій у галузі проекту та повинні мати досвід в управлінні проектами розвитку технологій  або  дослідницьких проектів, формуванні  технічних звітів або авторських патентних заявок / патентів. Виконавці мають бути штатними працівниками установи-виконавця, що подає документи.

Аспірант має право брати участь у проектах за умови, що він/вона зарахований до програми вищої освіти в навчальних закладах та спільних установах та його дослідження проводяться у рамках визначеної проблематики проекту. Якщо є потреба в консультаційних послугах, характер пропонованих послуг консультантів повинен бути обґрунтованим та включеним у пропозицію. Послуги консультантів не можуть розглядатися як науковий чи інтелектуальний внесок у проект.

Критерії нагород

Кожна премія становить до 300 000 доларів США на рік та до трьох років із загальним бюджетом до 750 000 доларів США. Ця сума включає персонал, основне обладнання, витратні матеріали, послуги, поїздки та непрямі витрати.  Вартість капітального обладнання оплачується Катаром.

Можливості спільного фінансування

Фонд національних досліджень Катару  та Міністерство муніципалітету та навколишнього середовища Катару заохочує спільне фінансування проектів у грошовій та / або натуральній формі.

Політика інтелектуальної власності

Проектна заявка відповідатиме політиці інтелектуальної власності Катара (https://www.qnrf.org/en-us/Funding/IP-Policy).

Куди  звертатись

Зареєструйте та подайте повну заявку через веб-сайт системи подання: https://www.qgrants.org/. Посібник із заявки на отримання гранту доступний для завантаження на сайті www.qnrf.org. Сайт активний з 6 травня 2019 року.

Контакти програми

Служба підтримки http.://support qnrf.org/index.php?/Tickets/Submit

Довідкові документи

Політика спільного фінансування (https://www.qnrf.org/en-us/Funding/Policies-Rules-and-Regulations/Co-Funding-Policy)

Довідник з етики досліджень (https://www.qnrf.org/en-us/REG)

Документ з дослідницької етики та регуляторних вимог за посиланням Національна стратегія досліджень Катару (https://www.qnrf.org/en-us/About-Us/QNRS)

Політика планування управління даними https://www.qnrf.org/en-us/Funding/Policies-Rules-and-Regulations/Data-Management-Plan-Policy

Політика щодо подорожей (https://www.qnrf.org/en-us/Funding/Policies-Rules-and-Regulations/Travel-Policy)

Для отримання інформації про ресурси програми s www.mme.gov.qa

Інші документи доступні за посиланням https://www.qnrf.org/en-us/Funding/Research-Programs/Thematic-and-Grand-Challenges-Research-Program/QNRF-MME-Joint-Funding та https://www.qnrf.org/en-us/Funding/Research-Programs/National-Priorities-Research-Program-NPRP

Розпорядження

1179

Події у світлинах