logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Зустріч здобувачів ступеня доктора філософії (PhD) із педагогом соціально-психологічної служби ВНАУ

На інженерно-технологічному факультеті відбулась зустріч здобувачів ступеня доктора філософії (PhD) з галузевого машинобудування та ступеня доктора філософії (PhD) з матеріалознавства із педагогом соціально-психологічної служби ВНАУ Дзюбою Іриною Геннадіївною.
 
Під час зустрічі відбулась інтерактивна бесіда «Емоційний інтелект та вміння працювати в команді». Термін «емоційний інтелект» належить професору Гарвардської школи бізнесу Терезі Амабіль і входить до переліку «Soft skills» м'яких навичок у професійному портфоліо фахівця. У загальному розумінні емоційний інтелект розглядається як здатність працювати з емоціями і проявляти емпатію, зокрема вміння розпізнавати емоції, визнавати негативні та позитивні відчуття, відокремлювати особисте сприйняття від наочних фактів, управляти власними та чужими емоціями. Це певна людська здатність до дуже точного відчуття ситуації, розуміння бажань оточуючих, стійкості до стресу і впливу негативних емоцій.
В межах проведеної зустрічі здобувачі наукового ступеня доктора філософії (PhD) з галузевого машинобудування та ступеня доктора філософії (PhD) з матеріалознавства отримали поради, як майстерно керувати своїми емоціями, не допускати їх деструктивного впливу на власне життя, «підлаштовуватися» під загальне середовище і зберігати міцні і тривалі відносини з людьми.

4364

Події у світлинах