logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Відбувся захист дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук

21 квітня 2021 року на засіданні спеціалізованої Вченої ради Д 05.854.03 Вінницького національного аграрного університету відбувся захист дисертації аспірантки та асистента кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії КОЗЯР Наталії Олександрівни на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук зі спеціальності 08.00.03 – економіка та управління національним господарством. Тема дисертації: «Інвестиційний потенціал аграрного виробництва в умовах глобалізації». Науковий керівник: доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії ВНАУ, академік НААН України КАЛЕТНІК Григорій Миколайович. 

Офіційними опонентами виступили: д.е.н., доцент Білик Вікторія Вікторівна (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, директор ННЦ інституту післядипломної освіти та курсової підготовки) та к.е.н. Погріщук Олег Борисович (Вінницький навчально-науковий інститут економіки Західноукраїнського національного університету).

Від усієї душі бажаємо дисертантці та її науковому керівнику успіхів у подальшій діяльності, високих досягнень і нагород, невичерпних сил, світлих надій і впевнених дій у житті, грандіозних планів і  їх реалізації!

4520

Події у світлинах