logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Затвердження тем дисертаційних робіт та призначення наукових керівників аспірантам першого року навчання на Вченій раді університету

Щиро вітаємо аспірантів першого року навчання із затвердженням тем дисертаційних робіт та призначенням наукових керівників на Вченій раді університету!!!

За результатами роботи вступної кампанії до аспірантури ВНАУ 2020 та вступних іспитів, 25 вересня 2020 року на плановому засіданні Вченої ради Вінницького національного аграрного університету було розглянуто питання щодо затвердження тем дисертаційних робіт та призначення наукових керівників аспірантам першого року навчання.

Аспіранти разом з своїми науковими керівниками, яких вони обрали серед висококваліфікованого професорсько-викладацького складу кафедр ВНАУ, обґрунтовано визначили актуальність, мету, завдання, предмет, об’єкт тематик досліджень економічного, технічного та сільськогосподарського напрямів.

Члени Вченої ради детально розглянули тему дисертації кожного аспіранта, задали ряд питань та внесли слушні пропозиції наукового характеру щодо кожного напряму досліджень та написання дисертацій.

Аспірантам, які поповнили склад молодих науковців Вінницького національного аграрного університету, бажаємо жаги до навчання, успіхів в удосконаленні вмінь з наукової роботи та поповненні наукової скарбниці університету своїми досягненнями, подальших впевнених кроків на шляху написання дисертаційних робіт, дострокового захисту дисертацій, професійного та кар’єрного зростання на науковій ниві. 

3210

Події у світлинах