logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття ступеня доктора філософії

29 вересня 2021 року у Вінницькому національному аграрному університеті провела роботу спеціалізована вчена рада з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії ДФ 05.854.008.

Відбувся прилюдний захист дисертаційної роботи на здобуття ступеня доктора філософії за галуззю знань 05 Соціальні та поведінкові науки зі спеціальності 051 Економіка випускниці аспірантури Вінницького національного аграрного університету Валерії БОНДАРЕНКО-БЕРЕГОВИЧ.

Під науковим керівництвом Олени ПОЛЬОВОЇ, доктора економічних наук, доцента, завідувача кафедри аналізу та аудиту Вінницького національного аграрного університету дисертантка підготувала та захистила дисертаційну роботу на тему: «Управління економічною безпекою підприємств хлібопекарської галузі».

Процедура захисту відбувалась з дотриманням рекомендацій МОН, розроблених з метою запобігання розповсюдження коронавірусної хвороби.

Головою спеціалізованої вченої ради з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії призначено Жанну ГАРБАР, доктора економічних наук, доцента, професора кафедри аграрного менеджменту та маркетингу Вінницького національного аграрного університету.

 

Офіційні опоненти: Ніна АВАНЕСОВА, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту та публічного адміністрування Харківського національного університету будівництва та архітектури та Ольга СОСНОВСЬКА, доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри фінансів та економіки Київського університету імені Бориса Грінченка.

Рецензенти: Лариса ВДОВЕНКО, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Вінницького національного аграрного університету та Наталія ПРАВДЮК, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри бухгалтерського обліку Вінницького національного аграрного університету.

Наукова новизна дисертації полягає у розробці теоретичних, методичних, системно-структурних та практичних положень щодо забезпечення економічної безпеки та вдосконалення системи управління підприємств хлібопекарської галузі.

Дисертаційна робота отримала схвальні відгуки членів спеціалізованої вченої ради. А відтак, захист відбувся успішно.

Щиро вітаємо випускницю аспірантури та її наукового керівника! Пишаємося черговим захистом наших аспірантів! Бажаємо успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках!

3983

Події у світлинах