logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Lifelong learning – тренд на саморозвиток і навчання тривалістю у життя!

11 квітня 2024 року у Вінницькому національному аграрному університеті була проведена бесіда з аспірантами першого року навчання соціальним педагогом відділу виховної роботи центру культури та естетичного виховання ВНАУ Іриною Дзюбою.

Тема зустрічі «Lifelong learning – тренд на саморозвиток і навчання тривалістю у життя!». У інтерактивній бесіді були відображені усі компоненти портфоліо «справжнього професіонала», як запоруки успіху. Першим викликом було зазначено прийняття аспірантами концепції навчання впродовж всього життя, що для них є особливо важливим.

  

Також, обговорили тему «Soft skills» у всіх можливих інтерпретаціях: емоційний інтелект, вміння працювати у команді – надійний ораторський інструментарій, вміння конструктивно вирішувати конфлікти, вміння працювати в умовах дедлайну. Особлива увага була приділена темі ментального здоров’я, оперативна дорожня карта якої ініціюється на рівні ВООЗ та МОЗ.

Проведено тренінг комунікативної  компетенції та вправу «Терапевтичний лист», які доповнили тему «позитивного мислення».

5966

Події у світлинах