logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Аспіранти успішно склали кандидатський іспит

22 травня 2019 року аспіранти четвертого року заочної державної форми навчання Вінницького національного аграрного університету зі спеціальності 08.00.03 – економіка та управління національним господарством Бабина Ольга Миколаївна, Білокінна Ілона Дмитрівна, Козяр Наталія Олександрівна та зі спеціальності 08.00.04 – економіка та управління підприємствами Бідула Павло Павлович успішно склали кандидатський іспит зі спеціальності на базі Білоцерківського національного аграрного університету.
Високий рівень підготовки аспірантів здійснюється завдяки планомірній та цілеспрямованій роботі відділу аспірантури і докторантури ВНАУ у забезпеченні якісної наукової та освітньої складової навчального процесу. Наукові керівники аспірантів, висококваліфікований професорсько-викладацький склад кафедр ВНАУ, що також беруть безпосередню участь у їх підготовці можуть по праву гордитися такими талановитими аспірантами.


Прийом кандидатського іспиту здійснювала комісія у складі: д.е.н., професора, проректора з наукової та інноваційної діяльності БНАУ Варченко Ольги Миронівни; д.е.н, професора, проректора з освітньої, міжнародної та виховної діяльності Паски Ігоря Миколайовича; д.е.н, професора Свиноуса Івана Вікторовича; к.е.н, доцента Артімонової Ірини Вікторівни.
Кандидатський іспит зі спеціальності є головною частиною атестації науково-педагогічних і наукових кадрів, який встановив гідний рівень професійних знань та науковість молодих вчених ВНАУ.
Аспірантам Вінницького національного аграрного університету бажаємо успіхів у вдосконаленні знань з наукової роботи, подальших впевнених кроків на шляху до захисту дисертаційних робіт, професійного та кар’єрного зростання на науковій ниві!

 

 

 

 

 

 

 

 

1565

Події у світлинах