logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Студентка ВНАУ здобула перемогу у ХІ Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку»

6 червня відбувся II етап ХІ Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку», який проходив на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана у онлайн форматі.

На конкурс було подано понад 30 робіт із закладів вищої освіти України, згідно рішення оргкомітету конкурсу до II туру було відібрано 15 студентських наукових робіт.

До складу оргкомітету входили провідні науковці з 6 країн: Україна, Словаччина, Польща, Латвія, Грузія та Казахстан.

За результатами ІІ туру конкурсу перемогу здобула студентка 1 курсу магістратури факультету обліку, фінансів та аудиту Віта БУЯЛЬСЬКА та нагороджена дипломом ІII ступеня за наукову роботу на тему: «Сучасний банкінг: тенденції та перспективи розвитку» (науковий керівник – к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування факультету обліку, фінансів та аудиту Олена МАРЦЕНЮК).

Щиро пишаємось, що у стінах Вінницького національного аграрного університету навчається найкраща, креативна, талановита молодь!

Вітаємо учасників конкурсу та бажаємо подальших перемог!

20251

Події у світлинах