logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Навчально-ознайомче заняття студентів-енергетиків в умовах ТОВ «Промавтоматика-Вінниця»

Для студентів другого курсу, які здобувають фахову підготовку за освітньо-професійною програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» інженерно-технологічного факультету Вінницького національного аграрного університету під керівництвом завідувача кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Валерія Граняка та доцента Анатолія Грицуна в межах навчальної практики проведено навчально-ознайомче заняття на підприємстві «Промавтоматика-Вінниця».

Директор підприємства, голова ради стейкхолдерів ІТФ ВНАУ Михайло Ганчук розпочав заняття з ознайомлення майбутніх енергетиків із основними напрямами діяльності підприємства, що спрямована на виробництво та реалізацію електрообладнання, а також надання послуг з електромонтажу для юридичних і фізичних осіб.

Значну зацікавленість студентів викликала інформація щодо можливостей сонячної електрогенерації, переваг та недоліків сонячних електростанцій, а також особливості їх сервісного обслуговування. Відвідувачі цікавилися питаннями енергоаудиту промислових та житлових будинків, способами і шляхами досягнення енергонезалежності господарств АПК.

Заняття пройшло досить динамічно і цікаво, студенти задавали багато уточнюючих питань та отримали перші навики з маркетингу і продажу електротехнічної продукції та складання професійного резюме.

 

20358

Події у світлинах